Emily Cannon (jucător de volei) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Emily Cannon este o personalitate sportivă americană și este mai bine recunoscută la renumitul jucător de volei. Ea a devenit virală pe internet când s-a alăturat prăjitorilor de pume BYU în 2017. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurătorile corpului, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele a ei.

Emily Cannon Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emily Cannon? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Emily Cannon Age

Câți ani are Emily Cannon? Ziua ei de naștere cade pe 23 iulie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat liceul Park City.

Citește și: Iman Shumpert (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fiică, Date

Emily CannonWiki / Bio
Nume realEmily Cannon
PoreclăEmily
Faimos caJucător de volei
Vârstă29 de ani
Zi de nastere23 iulie 1991
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieMax Schneider
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Soțul Emily Cannon

Cine este soțul lui Emily Cannon? A legat nodul cu cântărețul Max Schneider în 2016 și cei doi așteaptă în prezent primul lor copil împreună.

Emily Cannon Net Worth

Care este valoarea netă a lui Emily Cannon? În prezent, ea împărtășește selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Mai mult, ea a slujit și o misiune pentru Biserica lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Argentina. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Emily Cannon Fapte

  1. La 21 de ani, Emily a intrat deja pe lista marilor jucători de volei din America.
  2. Mama ei Valerie a fost, de asemenea, o majoretă BYU.
  3. Ea a realizat mai multe discuri fiind Volley Ballplayer.
  4. Ea a acceptat două recomandări, dar în prezent le respinge.
  5. De asemenea, este artistă și cititoare, după ce a scris anterior multe melodii.

Citește și: Zion Williamson (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date