Marc D'Amelio (Tatăl Charli D'Amelio) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Fiice, Valoare netă, Fapte

Marc D’Amelio este o personalitate americană și cel mai bine cunoscut ca tatăl vedetelor de pe rețelele sociale Charli și Dixie D’Amelio. În afară de aceasta, el a fost prezentat la NBC News împreună cu familia sa, promovându-și cele două fiice. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera, fiicele lui Marc D’Amelio și multe altele despre el!

Marc D’Amelio Bio, Age & Family

Câți ani are Marc D'Amelio? Ziua lui de naștere cade la 1 noiembrie 1968. În prezent, are 51 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Marc D’Amelio Înălțime și greutate

Cât de înalt este Marc D’Amelio? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 65 Kg sau 143 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Citește și: Charli D'Amelio (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Marc D'AmelioWiki / Bio
Nume realMarc D'Amelio
PoreclăMarc
Faimos ca1. Social Media Star

2. Fiica lui Charli

și Dixie D'Amelio

Vârstă51 de ani
Zi de nastere1 noiembrie 1968
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 65 Kg (143 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii1. Charli D'Amelio

2. Dixie D'Amelio

Soția / soțiaHeidi D'Amelio
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Marc D’Amelio Soție și fiice

Cine este soția lui Marc D'Amelio? Este căsătorit cu Heidi D'Amelio. Cuplul a legat nodul pe 13 mai 2000. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu doi copii. Au două fiice numite, Charli D'Amelio și Dixie D'Amelio. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Dixie D'Amelio (TikTok Star) Valoare netă, biografie, iubit, înălțime, greutate, carieră, fapte

Marc D’Amelio Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Marc D'Amelio? El a participat la cea de-a 9-a ediție a premiilor NFL la Adrienne Arsht Center pe 01 februarie 2020 în Miami, Florida. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Marc D’Amelio Fapte

  1. Marc și familia sa au fost acuzați că au înșelat întrebări despre banale după ce au câștigat o competiție caritabilă de 300.000 de dolari între influențatori.
  2. Surorilor D’Amelio li s-au alăturat părinții Heidi și Marc D’Amelio pentru a forma o echipă de 4, despre care mulți telespectatori s-au plâns, întrucât au concurat împotriva mai multor jucători solo.
  3. El și-a împărtășit adesea viața personală cu familia sa pe contul său de Twitter, care se numește pe sine.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.

Citește și: Heidi D'Amelio Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiice, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found