Verena King (soția Bruce Boxleitner) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Verena King este fondatorul și președintele Verena King Public Relations și King Social, LLC. În afară de aceasta, este mai bine recunoscută ca soția unui celebru actor american și scriitor de science fiction, Bruce Boxleitner. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Verena King Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Verena King? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-30-37 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Verena King Bio, Age & Family

Câți ani are Verena King? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are vreo patruzeci de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Anthony Ian Keasler (Soțul Shannon Lee) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte

Verena KingWiki / Bio
Nume realVerena King-Boxleitner
PoreclăVerena King
Faimos ca1. Antreprenor

2. Soția lui Bruce Boxleitner

Vârstă45 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-30-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5.3 (SUA)
CopiiN / A
SoțulBruce Boxleitner
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soțul Regelui Verena

Cine este soțul Verena King? Este căsătorită cu Bruce Boxleitner. Este un actor american și scriitor de science fiction și suspans. Mai mult, prima căsătorie a lui Boxleitner a fost cu actrița americană Kathryn Holcomb și apoi a doua căsătorie a fost cu actrița americană Melissa Gilbert.

Verena King Net Worth

Care este valoarea netă a Verena King? Și-a început cariera media în radio în timp ce studia drept la UNLV și a lucrat cu Clear Channel Radio mai mult de 7 ani. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Lucinda Southworth (Soția Larry Page) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Cariera Verena King

Verena King este fondatorul și CEO-ul Verena King PR. King este originar din Valea San Fernando din California însorită și s-a mutat la Las Vegas, Nevada în 1995. King a avut plăcerea de a lucra cu talente precum Peter Max, Dita Von Teese, Robert Davi, Frederic Lumiere și Rick Faugno. Mai mult, Boxleitner este creditat ca autorul a două romane de știință-ficțiune cu decor occidental, Frontier Earth (1999) și Searcher (2001).

Fapte Verena King

  1. Este un iubitor de animale de companie avid.
  2. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  3. În toate imaginile ei, arată superb.
  4. King a lucrat și a promovat celebrități și animatori de înalt nivel la nivel local și național.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.
  6. Biografia ei de pe Twitter spune: „Verena King-Boxleitner. Publicist. Wanderluster. Marinar certificat. Novicul grădinărit. Suflet bătrân. #HealthComesFirst #Pilates #TaiChi #Liberty #HaveCourage #BeKind ”.

Citește și: Erika Dates (Chris Webber Soț) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found