Colleen Wolfe (gazdă) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Soț, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Colleen Wolfe este o cunoscută gazdă americană. Este bine cunoscută talentul în aer pentru rețeaua NFL. Ea găzduiește o varietate de emisiuni în rețea, inclusiv versiunea de weekend a Good Morning Football și NFL GameDay Kickoff înainte de Thursday Night Football. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Colleen Wolfe Age

Câți ani are Colleen Wolfe? Ziua ei de naștere cade pe 2 ianuarie 1985. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Colleen Wolfe Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Colleen Wolfe? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Colleen Wolfe? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Colleen-Wolfe-vârstă

Citește și: Stephen Colbert (gazdă) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă

Colleen Wolfe Wiki

Colleen WolfeWiki / Bio
Nume realColleen Wolfe
PoreclăColleen
Faimos caGazdă
Vârstă36 de ani
Zi de nastere2 ianuarie 1985
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1
SoțulJohn Gonzalez
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Colleen Wolfe Soț, afaceri și întâlniri

Cine este soțul lui Colleen Wolfe? A fost logodită cu scriitorul sportiv John Gonzalez în 2010 și s-a căsătorit un an mai târziu.

Colleen-Wolfe-soț

Citește și: Charles Stiles (gazdă) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Colleen Wolfe Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Colleen Wolfe? A lucrat pentru WTXF-TV, Comcast SportsNet Philadelphia, Sports Radio 94 WIP înainte de a se alătura rețelei NFL în 2014. Wolfe este un invitat frecvent la Podcast-ul Around the NFL produs de NFL.com. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Colleen Wolfe Bio, familie și viață timpurie

Colleen Wolfe este din Horsham, Pennsylvania. Conform calificărilor sale educaționale, a mers la liceul Hatboro-Horsham pentru liceu și a absolvit Universitatea Drexel, specializare în comunicații.

Fapte Colleen Wolfe

  1. Colleen Wolfe are experiență ca asistent de producție, producător asociat, producător de rezervări, producător de linie, producător de emisiuni, reporter, gazdă, scriitor, analist, fotograf și editor.
  2. A lucrat pentru companii de producție, știri locale, o rețea sportivă regională și o rețea sportivă națională atât pe platformele de difuzare, cât și pe cele digitale.
  3. Wolfe a fost numit în lista de talente sportive 40 sub 40 de la Big Lead în 2019, pe locul 33.
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Oprah Winfrey (gazdă) Wiki, biografie, valoare netă, salariu, soț, înălțime, greutate, căsătorit, soț, vârstă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found