Laura Louie (Soția Woody Harrelson) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Laura Louie este co-fondatoare a serviciului de livrare a alimentelor ecologice Yoganics. Este mai bine cunoscută ca soția lui Woody Harrelson. Este un actor și dramaturg american. El a primit numeroase premii, inclusiv un premiu Emmy Primetime, și a fost nominalizat la trei premii Oscar și patru premii Globul de Aur. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre Laura Louie!

Laura Louie Age

Câți ani are Laura Louie? S-a născut în 1965 în SUA. Are 56 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Laura Louie Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Laura Louie? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 37-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 35 C.

Citește și: Kelsy Ully (Soția Jonathan Scott) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Laura Louie Wiki

Laura LouieWiki / Bio
Nume realLaura Louie
PoreclăLaura
Faimos caOm de afaceri și activist social
Vârstă56 de ani
Zi de nastere1965
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului35 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiDeni, Zoe și Makani
SoțulWoody Harrelson
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Laura Louie Soț, soț și copii

Cine este soțul Laurei Louie? Este căsătorită cu Woody Harrelson. S-au cunoscut în 1987 când a lucrat ca asistentul său personal. Locuiesc în Maui, Hawaii. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Au trei fiice numite, Deni, Zoe și Makani.

Laura Louie Net Worth

Care este valoarea netă a Laurei Louie? Ea deține o afacere de livrare de alimente ecologice numită Yoganics. Împreună cu soțul ei, ei conduc un proiect interactiv sigur și ecologic numit Voice Yourself. Mai mult, valoarea netă a Laurei este estimată la 3 milioane USD (USD).

Citește și: Ivana Trump (fosta soție a lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Laura Louie Bio, Viață timpurie și carieră

Laura Louie creează conștientizare despre stilul de viață vegan prin inițiative ecologice. Ea conduce, de asemenea, site-ul web numit Voice Yourself, care pledează pentru conștientizarea conservării mediului. Mai mult, numele tatălui și al mamei Laurei nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, ea este bine educată.

Laura Louie Fapte

  1. Woody, soțul Laurei Louie, a fost căsătorit anterior cu Nancy Simon.
  2. Harrelson este un fan al șahului.
  3. În noiembrie 2018, a participat la primul joc al Campionatului Mondial de șah de la Londra, jucat între campionul norvegian Magnus Carlsen și concurentul american Fabiano Caruana.
  4. Harrelson a făcut prima mișcare ceremonială pentru joc.
  5. De asemenea, a jucat prima mișcare ceremonială pentru precedentul Campionat Mondial de Șah care a avut loc la New York în 2016.
  6. În 2020, Harrelson a fost văzut antrenând jiu-jitsu brazilian în timp ce filma în Suedia, după ce a primit prima dungă pe centura sa albă.

Citește și: Alexi Ashe (Soția lui Seth Meyers) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found