Chris Ivery (Ellen Pompeo Soț) Wiki, Bio, Soție, Vârstă, Înălțime, Greutate, Copii, Valoare netă, Fapte

Chris Ivery este un producător american de muzică. El este cel mai bine cunoscut ca soțul lui Ellen Pompeo, o actriță renumită pentru rolul său din Grey’s Anatomy. Una dintre cele mai bine plătite actori din lume din 2017, ea a făcut mai multe apariții pe listele Forbes de sfârșitul anului. Premiile sale includ un Screen Actors Guild Award și o nominalizare la Golden Globe Award. Mai mult, el și Ellen sunt căsătoriți de peste un deceniu și sunt binecuvântați cu trei copii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Chris Ivery.

Chris Ivery Age

Câți ani are Chris Ivery? Ziua lui de naștere cade pe 7 februarie 1967. Are 53 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Cambridge, Massachusetts. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Chris Ivery Înălțime și greutate

Cât de înalt este Chris Ivery? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Chris Ivery este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu greutate corporală medie. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Jean Muggli (Soția lui Michael Strahan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Chris Ivery Wiki

Chris IveryWiki / Bio
Nume realChris Ivery
PoreclăChris
Faimos caSoțul lui Ellen Pompeo
Vârstă53 de ani
Zi de nastere7 februarie 1967
Locul naşteriiCambridge, Massachusetts
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 75 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului12 (SUA)
Copii1. Stella Luna Pompeo Ivery (15 septembrie 2009),

2. Sienna May Pompeo Ivery (2014),

3. Eli Christopher Pompeo Ivery (29 decembrie 2016)

SoțulEllen Pompeo
Valoarea netăaproximativ 70 milioane USD (USD)

Chris Ivery Soție și copii

Cine este soția lui Chris Ivery? Este căsătorit cu Ellen Pompeo. Pompeo l-a cunoscut pe Chris Ivery într-un magazin alimentar din Los Angeles în 2003. Au început să se întâlnească după 6 luni de prietenie și s-au căsătorit în 2007, cu primarul orașului New York, Michael Bloomberg, ca martor legal la ceremonie. Au împreună două fiice și un fiu. Mai mult, cuplul este binecuvântat și cu copii. Cuplul are trei copii numiți, Stella Luna Pompeo Ivery (15 septembrie 2009), Sienna May Pompeo Ivery (2014) și Eli Christopher Pompeo Ivery (29 decembrie 2016). Cel de-al doilea născut al ei, Sienna May, s-a născut prin surogatie.

Citește și: Shannon Abloh (soția Virgil Abloh) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Chris Ivery Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Chris Ivery? Se estimează la 70 de milioane de dolari. Are o carieră în producția de muzică.

Chris Ivery Fapte

  1. Soția lui Chris Ivery, Pompeo, a criticat puternic rapoartele mass-media care sugerează că suferă de o tulburare de alimentație, considerând mass-media iresponsabile pentru promovarea unor astfel de zvonuri.
  2. Într-un număr din 2007 al revistei Los Angeles Confidential, ea a spus că este îngrijorată de fetele tinere care o privesc: „Nu vreau să creadă că mă înfometez sau că nu mănânc și asta să fie ca mine asta trebuie să facă ”.
  3. El nu este activ pe platformele de socializare.
  4. Au existat zvonuri despre divorțul lui Chris și Ellen, dar ulterior au fost declarați falși.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Claudia Heffner Peltz (Soțul Nelson Peltz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found