Eddy Burback (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Eddy Burback este un cunoscut comediant și comentarist american YouTuber. El a renumit la vedete pentru canalul său auto-intitulat, unde își publică schițele de comedie și scurtmetrajele sale. El este, de asemenea, adesea văzut cu Youtubers, cum ar fi Gus Johnson și Drew Gooden, și face în principal videoclipuri cu comentarii. De asemenea, face parte din Gus Johnson & Co. Pe podcastul Gus & Eddy, Eddy servește ca co-gazdă și, ocazional, ca judecător. Iată o scurtă privire în viața și vremurile unuia dintre cele mai interesante talente tinere care au ieșit din lumea virtuală în ultimii ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Eddy Burback!

Eddy Burback Înălțime și greutate

Cât de înalt este Eddy Burback? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Eddy Burback Age

Câți ani are Eddy Burback? Ziua lui de naștere cade pe 28 noiembrie 1996. În prezent, are 24 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Illinois, Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Brandon Walsh (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wiki Eddy Burback

Eddy BurbackWiki / Bio
Nume realEddy Burback
PoreclăEddy
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere28 noiembrie 1996
Locul naşteriiIllinois, Statele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-39 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Eddy Burback Prietena

Cine este iubita lui Eddy Burback? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru.

Eddy Burback Net Worth

Care este valoarea netă a lui Eddy Burback? Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD). Și-a început cariera pe YouTube postând videoclipuri despre jocuri și a câștigat milioane de abonați în câțiva ani. Este filantrop și adună adesea bani pentru cauze caritabile.

Citește și: Nikita Dragun (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Eddy Burback

Numele tatălui și mamei lui Eddy Burback nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Eddy Burback

  1. Eddy Burback iubește totul, de la muzică groovy la sport.
  2. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas.
  3. Este cunoscut că joacă farse și petrece cu prietenii săi la Westchester, New York.
  4. Îi place să-și folosească contul ‘Twitter’ pentru a răspândi pozitivitatea și a-i face pe oameni să chicotească.
  5. De asemenea, participă la strângeri de fonduri și fluxuri live de caritate, strângând adesea mii de dolari pentru caritate.

Citește și: FaZe Banks (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found