Baby J (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Baby J este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Este bine cunoscută pentru contul ei TikTok de jostasy. Împreună cu talentul ei muzical excepțional, Baby J impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative pe TikTok și alte platforme de socializare, unde a depășit peste 5 milioane de fani. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Ea postează în primul rând videoclipuri de comedie și dans, în care apar adesea prieteni. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Baby, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Baby J Age

Câți ani are Baby J? S-a născut la 17 iunie 1997 în Statele Unite. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Baby J Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Baby J? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Copil-J-vârstă

Citește și: Diego Martir (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Baby J Wiki

Baby JWiki / Bio
Nume realJostasy
PoreclăBaby J
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă23 de ani
Zi de nastere17 iunie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiSingur
Soț / SoțieCandy Ken
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Baby J Soț

Cine este soțul Baby J? Este căsătorită cu Candy Ken, în octombrie 2020. Candy este un rapper austriac și o personalitate VSCO. El și-a lansat debutul EP Welcome to Candy Land în mai 2015. Mai mult, nu se cunoaște istoria anterioară a întâlnirilor cu Baby J.

Copii-J-fapte

Citește și: Candy Ken (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Sexualitate, Fapte

Baby J Net Worth

Cât costă valoarea netă a Baby J? Cariera socială este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Baby J

Baby J este de origine ecuatoriană. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Baby J

  1. Baby J a trecut peste 150.000 de fani Instagram.
  2. De asemenea, a vlogged pe canalul ei YouTube Baby J.
  3. Ea și-a lansat cariera în social media în octombrie 2014.
  4. Iubitul ei Candy, modelat pentru publicații, inclusiv revista VMAN, revista Paper, Vogue Taiwan și Dazed.
  5. Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Citește și: Leilani Castro (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte