Emma Marie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Emma Marie este o YouTuber americană și un influent pe rețelele sociale. Este bine cunoscută pentru canalul ei de pe YouTube, Emma & Ellie. Are 1 milion + de abonați sub canalul ei. Ea și sora ei Ellie postează vloguri, DIY, meșteșuguri, animale de companie, All-Star Cheer, dans și alte videoclipuri distractive. De asemenea, are propriul său canal YouTube, numit anterior Emma Marie's World. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emma Marie Age

Câți ani are Emma Marie? Ziua ei de naștere cade pe 20 ianuarie 2004. Are 17 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Locuiește cu mama ei Heather, tatăl vitreg Mark și sora ei Ellie. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Emma Marie Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emma Marie? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Care sunt măsurătorile corporale ale Emma Marie? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Emma-Marie-înălțimea și greutatea

Citește și: Farina Behm (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Emma Marie Wiki

Emma MarieWiki / Bio
Nume realEmma Marie
PoreclăEmma
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă17 ani
Zi de nastere20 ianuarie 2004
Locul naşteriiOhio, Statele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Emma Marie

Cine este iubitul Emma Marie? Fierbinte și superba Youtuber Emma Marie este singură și, în același timp, este, de asemenea, foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Emma-Marie-net-worth

Citește și: Kayla Kosuga (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Emma Marie Net Worth

Cât este valoarea netă a Emma Marie? Ea a devenit majoretă All-Star la vârsta de 6 ani și a ajuns la echipa de nivel 4 la vârsta de 11 ani. Ea și sora ei s-au alăturat YouTube-ului în iunie 2015 și au câștigat peste 15.000 de abonați în mai puțin de 2 luni. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Emma Marie Fapte

  1. Emma Marie are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found