Adelia Clooney (George Clooney Sister) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Valoare netă, Fapte

Adelia Clooney este contabilă americană. Este mai bine cunoscută pentru că este sora actorului George Clooney. Fratele ei a devenit faimos ca actor, câștigând premii pentru munca sa în diferite filme, inclusiv „Syriana”, „De la amurg până la zori”, „Ocean’s Eleven” și „The Descendants”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Adelia Clooney, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Adelia Clooney Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Adelia Clooney? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Adeliei Clooney? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-40 inci. Poartă o cană de sutien de 35 C.

Adelia Clooney Age

Câți ani are Adelia Clooney? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Ea are probabil 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Familia Adelia Clooney

Mama Adeliei Clooney, Nina Bruce a fost regină a frumuseții și consilieră a orașului. Tatăl ei, Nick Clooney, este fost prezentator și gazdă de televiziune, inclusiv cinci ani în rețeaua AMC. Clooney este de origine irlandeză, germană și engleză. Stră-stră-stră-străbunica maternă, Mary Ann Sparrow, era sora vitregă a lui Nancy Lincoln, mama președintelui Abraham Lincoln. Clooney are un frate mai mic pe nume George Clooney. Cântăreața și actrița de cabaret Rosemary Clooney era o mătușă. Prin Rosemary, verișorii ei includ actori Miguel Ferrer, Rafael Ferrer și Gabriel Ferrer, care este căsătorit cu cântăreața Debby Boone.

Citește și: Tina Teigen (Chrissy Teigen Sister) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Adelia Clooney Wiki / Bio

Adelia ClooneyWiki / Bio
Nume realAdelia Clooney
PoreclăAdelia
Faimos caSora lui George Clooney
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului35 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiNicholas Zeidler (Fiul) și Allison

Zeidler (Fiică)

Soț / SoțieNorman Zeidler
Valoarea netăaproximativ 300 K USD (USD)

Adelia Clooney Soț

Cine este soțul Adeliei Clooney? S-a căsătorit cu iubitul ei de multă vreme, Norman Zeidler, profesia armatei SUA de pe malurile râului Ohio din Augusta. Au împărțit doi copii - Nicholas Zeidler (Fiul) și Allison Zeidler (Fiica).

Citește și: Linda Ripa (Kelly Ripa Sister) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Adelia Clooney Net Worth

Cât costă valoarea netă a Adeliei Clooney? Valoarea sa netă este estimată la 300 K USD (USD). Nu se cunosc mai multe informații despre venitul ei.

Adelia Clooney Fapte

  1. Adelia Clooney nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Clooney a fost crescut ca un romano-catolic strict, dar a spus în 2006 că nu știe dacă crede „în Rai sau chiar în Dumnezeu”.
  5. Soțul ei a avut o fază dură și a murit din cauza unui infarct în 2004.

Citește și: Marieangela King (Soția Elijah Allman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found