Granger Smith (cântăreț) Wiki, Bio, Fiu, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Granger Smith este un cunoscut cântăreț și compozitor american. A lansat nouă albume de studio, un album live și două EP-uri. A jucat de cinci ori pe airplay-ul country cu „Backroad Song”, „If the Boot Fits”, „Happens Like That”, „You’re In It” și „That's Why I Love Dirt Roads”.

Mai mult, a trecut un an de când Granger Smith și-a pierdut fiul în vârstă de 3 ani, River, în urma unui accident de înec, iar cântărețul de la țară spune acum: „Simt că am murit” - și, adaugă el, „Nu este un lucru rău că acel „eu” a murit. De fapt, cred că totul este bun. Este numai bine. "

Fiul lui Granger Smith Cauza morții

Granger Smith și-a pierdut fiul în vârstă de 3 ani, River, în urma unui accident de înec. În seara zilei de 4 iunie 2019, Smith se juca în curtea casei lor în afara Georgetown, Texas, cu River, fratele său Lincoln, acum 6 ani, și sora Londra, acum 8 ani, în timp ce soția sa, Amber, făcea un duș în interior . În timp ce atenția sa s-a îndreptat către copiii săi mai mari, Smith nu a observat că River a întrerupt cumva încuietoarea de protecție pentru copii a porții gardului piscinei și s-a îndreptat în apă.

„Nu este ca filmele”, spune Smith. „Înțelegerea faptului că ai putea pierde pe cineva înecându-te la 20 de metri de tine nu are niciun sens dacă nu știi cum funcționează acest proces și că este atât de silențios. Nu există stropi, gâlgâi sau lovituri. Nici măcar nu a intrat un strop ”.

Viața personală a lui Granger Smith

În prezent, Granger Smith și soția Amber împreună cu copiii lor locuiau în Lincoln Londra.

La 11 februarie 2010, s-a căsătorit cu Amber Emily Bartlett. Duo-ul s-a întâlnit pe platoul videoclipului muzical pentru piesa lui Smith „Don't Listen to the Radio”, iar de atunci a apărut în mai multe dintre videoclipurile sale muzicale. Cuplul a avut o fiică și doi fii.

//www.instagram.com/p/B98BIrqpgX0/

Smith a anunțat că fiul cel mic al cuplului, River Kelly Smith, a murit în urma unui accident de înec la domiciliu, pe 6 iunie 2019. River a apărut și în videoclipul pentru „Happens Like That”. În afară de River, cuplul a binecuvântat și cu doi copii, o fiică Londra, 8 ani, și fiul Lincoln, 6 ani, în prezent.

Bio, părinți și frați

Smith s-a născut pe 4 septembrie 1979 în Dallas, Texas. A devenit interesat de muzică și a decis să o urmărească ca hobby, învățându-se la chitară, la vârsta de 14 ani. Informațiile sale despre familie nu sunt cunoscute în domeniul public. Are și frați. Smith s-a mutat din Texas la Nashville după ce a semnat un contract de compoziție cu EMI Music Publishing, în 2019. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Wiki Granger Smith

Wiki / Bio
Nume realGranger Kelly Smith
PoreclăGranger Smith
Vârstă40 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

4 septembrie 1979
ProfesieCântăreț și compozitor de țară
Renumit pentruEl și-a pierdut fiul cel mic River Kelly Smith
Locul naşteriiDallas, Texas
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacTaurul
Reședința curentăAustin, Texas
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '9 "

Centimetri: 175 cm

Metri: 1,75 m

GreutateKilograme: 70 Kg

Lire sterline: 154 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

41-33-34 inch
Dimensiunea bicepsului12 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioare?Amber Bartlett
Prietena / ÎntâlniriAmber Bartlett
Soția / soțiaAmber Bartlett (Căsătorit în 2010)
CopiiFiul: River Kelly Smith

& Lincoln Monarch Smith

Fiică: London Smith

Bogatie
Valoarea netăAproximativ 2 milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Carieră
Albume de studio1. Waiting on Forever (1999)

2. Memory Rd ”(2004)

3. Livin ’Like a Lonestar (2006)

4. Poeți și prizonieri ”(2011)

5. Când băieții buni câștigă ”(2017)

PremiiA câștigat premiul BMI Country pentru

„Cântecul Backroad”

Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateUniversitatea Texas A&M
ŞcoalăLiceul Lake Highlands din Dallas, Texas
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și cântă la chitară
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Cariera lui Granger Smith

Vorbind despre cariera sa, a lansat-o pe la o vârstă fragedă. Când avea 19 ani, Granger Smith a fost semnat cu un contract în Nashville. A cântat de trei ori la Casa Albă, iar în 2008 a călătorit pentru a concerta pentru soldații din Irak și Kuweit. În 2013, albumul său „Dirt Road Driveway” a atins numărul 15 în topurile din țările SUA și numărul 11 ​​în topurile independente din SUA.

Smith a anunțat că a semnat cu imprimeul Broken Bow Records, Wheelhouse Records. EP-ul 4 × 4 al lui Smith a fost coprodus de Smith și Frank Rogers, pe 12 august 2015. Albumul a debutat în topul topului albumelor de țară la numărul 6 și a ajuns pe locul 51 pe Billboard 200. Single-ul principal al albumului a fost „ Backroad Song ”, care a vândut peste 32.000 de descărcări în prima sa săptămână de lansare.

Mai târziu, la sfârșitul anului 2018, Smith a lansat un single de pe albumul său de coloană sonoră, intitulat „They Were There”, A Hero's Documentary, care a apărut pe 30 noiembrie 2018. Pe 19 iulie 2019, Smith a jucat pentru o audiență de 86.000 ca deschidere acționați pentru Garth Brooks 'Stadium Tour la Albertsons Stadium din Boise. În prezent, este ocupat și cu diverse proiecte de cântat.

Valoarea netă a lui Granger Smith

Valoarea netă a lui Granger Smith este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari SUA începând cu 2020. În prezent, el este foarte concentrat și asupra carierei sale.

Granger Smith Age

Vârsta lui Granger Smith are 40 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare 9 cm înălțime. El este și un ciudat de fitness și urmează un plan strict de dietă.

Citește și: Benicio Bryant (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Granger Smith

  • Wikipedia: A trecut un an de când Granger Smith și soția sa, Amber, au suferit cea mai mare durere, pierderea bruscă și tragică a unui copil.
  • Granger juca gimnastică cu fiica ei când fiul ei River a murit.
  • Granger și Amber Smith și-au făcut misiunea de a crea River Kelly Fund în onoarea fiului lor.
  • Au creat sloganul #LiveLikeRiv pentru a-i încuraja pe alții să trăiască momentul.
  • Acest fond este axat pe căutarea și determinarea zonelor de nevoie și investițiile în cei mai afectați.
  • De-a lungul carierei sale revoluționare, Granger Smith a adunat un public masiv și înfuriat cunoscut acum ca „Națiunea Yee Yee” construită prin turnee grele și implicarea fanilor de la bază.
  • Acum are un număr de peste șapte milioane și jumătate în rețelele sociale, împreună cu peste un miliard de vizionări video online.
  • Albumul său When The Good Guys Win a dat naștere hit-ului „Happens Like That”, care a ajuns la 13 în topurile din țară.
  • Granger a acumulat, de asemenea, mari premii ca artist, dar a lansat și prima sa carte „If You’re City, If You’s Country”, care a ajuns imediat pe locul 1 pe listele best-seller-urilor Amazon la anunțul de pre-comandă.

Citește și: Chyler Leigh (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found