Natalia Rivera (gazda emisiunii TV) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă, fapte

Natalia Rivera este o gazdă a televiziunii americane și o personalitate socială. Este cunoscută mai ales pentru munca sa atât la Pégate al Mediodia, cât și la spectacolul de comedie / varietate El Remix. Mai mult, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. De asemenea, a felicitat-o ​​la împlinirea a 30 de ani cu un mesaj tandru pe rețelele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Natalia Rivera.

Natalia Rivera Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Natalia Rivera? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea fumează fierbinte. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Natalia Rivera Varsta

Câți ani are Natalia Rivera? Natalia s-a născut la 25 aprilie 1989 în orașul Bayamón și a devenit cunoscută după ce a câștigat concursul Miss Puerto Rico Teen în 2006. De asemenea, a fost semifinalistă în „Nuestra Belleza Latina” în 2008, unde a fost lustruită ca prezentatoare de televiziune. Mai mult, are 31 de ani.

Citește și: Howard Stern (gazdă radio) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Carieră, Valoare netă, Date

Natalia RiveraWiki / Bio
Nume realNatalia Rivera
PoreclăNatalia
Faimos caGazda emisiunii TV
Vârstă31 de ani
Zi de nastere25 aprilie 1989
Locul naşteriiPuerto Rico
Semnul nașteriiTaurul
NaţionalitateRican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieFrancis Rosas
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Andrea Espada (gazda emisiunii TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Fiu, Familie, Fapte

Natalia Rivera Net Worth

Care este valoarea netă a Nataliei Rivera? Emisiunile TV și găzduirea sunt sursa ei principală de venit. De fapt, ea și-a fondat propria linie de îmbrăcăminte și pantofi, cunoscută sub numele de Hectik de Natalia. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD). Rivera a debutat ca animator alături de „Burbu” și Jaime Mayol al programului menționat în mai 2009.

Natalia Rivera Soț

Cine este iubitul Nataliei Rivera? Ea a legat nodul de comediantul Francis Rosas până în 2019. Cuplul nu binecuvântase cu niciun copil.

Natalia Rivera Fapte

  1. Natalia Rivera și-a creat contul de Twitter NataliaRiveraPR în 2009.
  2. De asemenea, este activă pe Instagram.
  3. Este un iubitor de animale de companie.
  4. Îi place să citească romane fictive în timpul liber.
  5. Este o fană a fotbalului.

Citește și: Stephen Colbert (gazdă) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Familie: 10 fapte despre el


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found