Austin Lawrence (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Austin Lawrence este o stea americană de Instagram care a făcut față stardomului pentru trucurile Vape. Este un entuziast și a proclamat „Vape Dumnezeu”. El poate „împinge” aerul în jurul inelelor de vapori pentru a forma forme ciudate și poate folosi curenții pentru a „bucla” inelele unul în jurul celuilalt. El prezintă în mod regulat trucuri de vape pe popularul său cont Instagram sub numele de utilizator, vaustinl. Într-un interval foarte scurt de timp, a acumulat milioane de adepți sub contul său de Instagram. El a făcut tornada cu dublă helică, triunghiul și dublu lazo. De asemenea, el își conduce propriul canal YouTube, unde are peste 1,6 milioane de abonați sub canalul său. Mai mult, Lawrence, care conduce un magazin de vapori în New Jersey, a primit 1,4 milioane de telespectatori la ultimul său videoclip. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Austin Lawrence și multe altele despre el!

Austin Lawrence Înălțime și greutate

Cât de înalt este Austin Lawrence? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Austin Lawrence Age

Câți ani are Austin Lawrence? Ziua lui de naștere cade pe 3 iulie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Austin LawrenceWiki / Bio
Nume realAustin Lawrence
PoreclăAustin
Faimos caInstagram Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere3 iulie 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 42-29-37 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Prietena lui Austin Lawrence

Cine este iubita lui Austin Lawrence? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Lauren Pisciotta (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Austin Lawrence Carieră

Austin a petrecut ultimii trei ani stăpânind trucuri de vapare mințitoare. Pe 15 ianuarie 2017, Austin Lawrence a fost recunoscut de Drake. A postat un videoclip cu Lawrence făcând un inel de fum. El va publica intermitent tutoriale și compilații despre vape trucuri pe un YouTube numit vAustinL. A devenit coproprietar al unui magazin de articole de vape, numit Vertigo Vaporium, în orașul său natal, New Brunswick, New Jersey.

Austin Lawrence Net Worth

Care este valoarea netă a lui Austin Lawrence? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 700.000 de dolari (USD).

Austin Lawrence Fapte

  1. Austin Lawrence era un specialist în informatică, dependent de jocurile online și de Marlboro Reds.
  2. Băiatul din Jersey, în vârstă de 21 de ani, a devenit o astfel de vedetă, de fapt, că rapperul Drake l-a dus la conacul său din Los Angeles doar pentru a-l învăța cum să vapoteze.
  3. Lawrence a început să vapeze acum trei ani în timp ce renunța la țigări și acum primește până la 1,4 milioane de vizualizări pe videoclipurile sale de pe Instagram.
  4. De asemenea, a vizitat conacul lui Drake (dreapta) și l-a învățat pe rapper cum să vapoteze.
  5. Primul său post de vape în ianuarie 2014.
  6. Poate chiar să creeze triunghiuri, „împingând” aerul în jurul unui inel de vapori până când se clatină în forma geometrică potrivită.
  7. Îi place să joace baschet.
  8. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  9. Albul este culoarea lui preferată.
  10. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Mark Thomas (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found