Lucky Blue Smith (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Lucky Blue Smith este un model de modă american, actor și muzician. A fost cercetat la vârsta de 10 ani și a semnat cu o agenție internațională de modele până la vârsta de 12 ani. A fost prezentat în reclame pentru Calvin Klein și Tom Ford și a mers pe pista pentru Versace, Marc Jacobs și Dolce & Gabbana. De asemenea, a format o trupă numită The Atomics cu surorile sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, carieră și multe altele despre el!

Lucky Blue Smith Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lucky Blue Smith? El se află la o înălțime de 6 ft 2 in sau altfel 1,91 m sau 191 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Lucky Blue Smith Age

Câți ani are Lucky Blue Smith? Ziua lui de naștere cade pe 4 iunie 1998. În prezent, are 22 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Spanish Fork, UT. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Lucky Blue SmithWiki / Bio
Nume realLucky Blue Smith
PoreclăNorocos
Faimos caModel
Vârstă22 de ani
Zi de nastere4 iunie 1998
Locul naşteriiSpanish Fork, UT
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,91 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 43-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1
Soția / soțiaNara Pellman
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soția Lucky Blue Smith

Cine este soția lui Lucky Blue Smith? Pe 21 februarie 2020, Smith s-a căsătorit cu modelul Nara Pellman. Smith are o fiică cu Pellman, născută în octombrie 2020. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el s-a întâlnit cu Stormi Henley. Mai mult, Smith are o fiică, născută în iulie 2017, cu fostul partener Stormi Henley.

Lucky Blue Smith Net Worth

Care este valoarea netă a Lucky Blue Smith? Cariera de model a lui Smith a decolat mai ales după ce și-a vopsit părul blond platinat la sfatul agentului său, care a devenit aspectul său de semnătură de ceva timp. Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Raven Lyn (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Cariera Lucky Blue Smith

Lucky Blue Smith a apărut în editoriale pentru Vogue american, francez, spaniol și ucrainean, GQ, British Elle, Marie Claire, V, Numéro, iD, LOVE și W. Smith a apărut pe copertele Vogue franceză și spaniolă, GQ , V și Harper's Bazaar. Smith și frații săi au fost fotografiați de Hedi Slimane pentru Vogue Homme Japan, ceea ce a generat o atenție imediată.

Lucky Blue Smith Bio & Family

Numele mamei Lucky Blue Smith este Sheridan Smith, este un fost model, iar tatăl său, numit, Dallon Smith, este un muzician hobby. Are și frați. Cele trei surori ale sale mai mari sunt Starlie Cheyenne Smith, Daisy Clementine Smith și Pyper America Smith, care sunt toate modele și personalități din social media. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Lucky Blue Smith Fapte

  1. În 2015, Teen Vogue l-a numit pe Smith „Modelul momentului”.
  2. Cariera de model a lui Smith a decolat mai ales după ce și-a vopsit părul blond platinat la sfatul agentului său, care a devenit aspectul său de semnătură de ceva timp.
  3. În cariera sa, filmase o duzină de coperte de reviste.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. El este cel mai mic dintre patru frați și singurul bărbat.

Citește și: Simone Alexandra Johnson (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Frați, Valoare netă, Iubit, Părinți, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found