Zain Imam (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Zain Imam este un cunoscut actor de televiziune indian. El a susținut calitatea de star pentru interpretarea lui Yuvraj Luthra în Tashan-E-Ishq, Neil Khanna în Naamkarann ​​și Kabir Mittal în Ek Bhram Sarvagun Sampanna. Mai mult, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Zain Imam și multe altele despre el!

Zain Imam Înălțime și greutate

Cât de înalt este Zain Imam? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,80 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Zain Imam Age

Câți ani are Zain Imam? Ziua lui de naștere cade pe 18 mai 1987. În prezent, are 33 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în New Delhi, India. El deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte.

Zain ImamWiki / Bio
Nume realZain Imam
PoreclăZain
Faimos caActor TV
Vârstă33 de ani
Zi de nastere18 mai 1987
Locul naşteriiNew Delhi, India
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaZaara Yesmin
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ RS. 20 lac (o lună)

Zain Imam Prietena

Cine este iubita lui Zain Imam? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, Zain a dat faima lui Ik Waar, Zaara Yesmin.

Citește și: Neena Gupta (actriță indiană) Bio, Wiki, vârstă, salariu, soț, copii, carieră, valoare netă, fapte

Zain Imam Career

Cronologia carierei Zain Imam: Imam și-a lansat cariera ca model, lucrând pentru agenții precum Aldo Group. Mai târziu, a făcut câteva reclame TV înainte de a-și continua cariera în actorie. În 2014, și-a început cariera de televiziune cu Kaisi Yeh Yaariaan din MTV India în rolul lui Abhimanyu Thakkar. Din 2015 până în 2016, a jucat Yuvraj Luthra, în Tashan-E-Ishq de la Zee TV. Pentru interpretarea sa, a fost premiat cu cel mai bun actor într-un rol negativ la Gold Awards. Emisiunea s-a încheiat în septembrie 2016. Din 2016 până în 2017, Imam a interpretat-o ​​pe Abeer Dharmadhikari în Yeh Vaada Raha de la Zee TV. Apoi, din 2017 până în 2018, a interpretat rolul ACP Neil Khanna în Naamkarann ​​de la Star Plus, alături de Aditi Rathore. În 2018, Imam a interpretat-o ​​pe Arjun în seria antologică & TV Laal Ishq. A continuat să joace Mohit în Star Plus’s Ishqbaaaz. În 2019, a participat la Khatron Ke Khiladi 9. Colors TV. Apoi, Imam a interpretat-o ​​pe Kabir Mittal în Ek Bhram Sarvagun Sampanna de la Star Plus, alături de Shrenu Parikh.

Zain Imam Net Worth

Care este valoarea netă a lui Zain Imam? Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată în jurul valorii de 20 lac pe lună.

Zain Imam Fapte

  1. El a fost clasat pe locul 5 în Times of India’s Top 20 Most Desirable Men on Indian Television 2018.
  2. Rolul său în Tashan-e-Ishq i-a adus un premiu Zee Rishtey pentru Dushman favorit în ZRA în 2015.
  3. Actorul are un bun simț al modei și reușește să atragă atenția cu stilul său.
  4. Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  5. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.

Citește și: Ankita Srivastava (actriță indiană) Bio, Iubit, Vârstă, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found