Jenna Bandy (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Jenna Bandy este o vedetă americană de Instagram și o personalitate de socializare. Ea a promovat rolul de vedetă ca antrenor de baschet. Pe lângă aceasta, ea este foarte populară pe platformele de socializare. Numele ei de utilizator este contul Instagram JennaBandy21 și a depășit peste 1 milion de adepți. De asemenea, a câștigat popularitate acolo pentru fotografia personală de stil de viață. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jenna Bandy Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Jenna Bandy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Jennei Bandy? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Jenna Bandy Age

Câți ani are Jenna Bandy? Ziua ei de naștere cade pe 29 septembrie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite.

Familia Jenna Bandy

Numele tatălui și mamei Jennei Bandy nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate geamăn pe nume Jace. Are, de asemenea, o soră mai mare pe nume Gia și un frate mai mare pe nume Jett. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Jenna Bandy Wiki

Jenna BandyWiki / Bio
Nume realJenna Bandy
PoreclăJenna
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere29 septembrie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Jenna Bandy Boyfriend

Cine este iubitul lui Jenna Bandy? Vedeta și superba vedetă Instagram, Jenna Bandy, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Jenna-boyfriend-starsgab

Citește și: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jenna Bandy Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Jenna Bandy? Contul Instagram este principala sa sursă de venit. Ea a format echipa Basketball Beauties All-League în 2017. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Jenna-facts-starsgab

Citește și: MS Sethi (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Jenna Bandy Fapte

  1. Jenna Bandy a acceptat poziția de antrenor principal pentru echipa de baschet a fetelor la liceul Calabasas în aprilie 2017.
  2. În conformitate cu educația sa, ea a acceptat poziția de antrenor principal pentru echipa de baschet a fetelor de la liceul Calabasas în aprilie 2017.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Roșu este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Megan Guthrie (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found