Lizzy Wurst (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Lizzy Wurst este un model american, Instagram și vedetă YouTube. Se descurcă bine în lumea dansului, precum și în social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Lizzy Wurst impresionează lumea cu imaginile sale superbe și sfâșietoare de pe Instagram. De asemenea, a câștigat popularitate pe Vine înainte ca aplicația să fie închisă. Are peste 1,6 milioane de adepți pe Instagram și 1,3 milioane de abonați pe YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Lizzy Wurst Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lizzy Wurst? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 54 kg sau 118 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Lizzy Wurst? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lizzy Wurst Age

Câți ani are Lizzy Wurst? S-a născut pe 22 iulie 1998 în Statele Unite. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Lizzy-Wurst-înălțimea și greutatea-starsgab

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Lizzy Wurst Wiki

Lizzy WurstWiki / Bio
Nume realLizzy Wurst
PoreclăLizzy
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere22 iulie 1998
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 54 Kg (118 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul lui Lizzy Wurst

Cine este iubitul lui Lizzy Wurst? Ea este singură în aceste momente. Mai mult, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Lance Stewart.

Lizzy Wurst Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Lizzy Wurst? A câștigat peste 100.000 de adepți pe Vine postând clipuri comice și coperte scurte de melodii. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Lizzy-Wurst-facts-starsgab

Lizzy Wurst Fapte

  1. Lizzy Wurst și-a prezentat fanii pe Twitter spunând „Acesta este tipul meu de twitter”.
  2. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Pamela Anderson (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found