Prymrr (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Prymrr este un dansator, rapper, cântăreț și actriță american. Este cunoscută mai ales pentru cariera sa remarcabilă ca dansatoare. A început să danseze la vârsta fragedă de 10 ani. După ce a trecut prin maxime și minime în dans, precum și în cariera de actorie, s-a impus acum ca una dintre cele mai proeminente dansatoare din industrie.

Singurul factor care îl face pe Prymrr atât de special la o vârstă atât de fragedă este talentul ei multiplu. Multe mass-media au comentat abilitățile sale excepționale de dans. Este cunoscută mai ales pentru apariția în videoclipuri precum „Never Give Up” de Sia și „Straight Outta Vagina” de Pussy Riot. A câștigat mai multe premii și concursuri, ceea ce a făcut-o un nume cunoscut. Inspirând mai multe inimi tinere de pe tot globul, Prymrr și-a manifestat abilitățile de dansatoare și actriță. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Prymrr.

Prymrr Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Prymrr? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2in înălțime sau 1,12 m sau 112 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Prymrr? Măsurătorile corpului ei sunt de 28-24-34 inch. Poartă o sutienă de mărimea 26 B.

Prymrr Age

Câți ani are Prymrr? Ziua ei de naștere cade pe 6 octombrie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Bakersfield, CA.

Familia Prymrr

Numele ei real este Prmyrr LoBasso. Numele mamei ei este LisaAnn LoBasso. Are și frați. Are două surori, Jasmin și Xitlali. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Kaylyn Slevin (Dansatoare) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Prymrr Wiki

PrymrrWiki / Bio
Nume realPrmyrr LoBasso
PoreclăPrymrr
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere6 octombrie 2005
Locul naşteriiBakersfield, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,12 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 28-24-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului26 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Prymrr Boyfriend

Cine este iubitul lui Prymrr? Este prea tânără pentru a intra în vreo relație. Este singură și foarte concentrată pe carieră și studii. Mai mult, istoria ei anterioară de întâlniri nu este nici ea cunoscută.

Prymrr Net Worth

Cât costă valoarea netă a Prymrr? Dansul este principala ei sursă de venit. A început prin a dansa pe Abby’s Studio Rescue în 2014. A lansat videoclipul oficial al celui de-al doilea single „Take Over”, în 2019. Valoarea ei netă este estimată la peste 400.000 de dolari (USD).

Citește și: Lily Sastry (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Cariera Prymrr

Prymrr a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Ea câștigă faima arătând fotografii ale gluteului Maximus pe Instagram cu îmbrăcăminte minimă. În octombrie 2016, a apărut în „Straight Outta Vagina” de Pussy Riot. După lansarea videoclipului, Sia l-a recrutat pe Prymrr pentru a dansa și a juca în videoclipul ei „Never Give Up” și a încasat peste 80 de milioane de vizionări și a ajutat-o ​​pe Prymrr să se ridice la faimă și să își lanseze propria carieră muzicală.

Fapte Prymrr

  1. Prymrr este binecuvântat cu talente multiple la o vârstă foarte fragedă.
  2. A fi bun în mai multe lucruri le permite să obțină vedeta la o vârstă fragedă.
  3. Odată ce o astfel de personalitate talentată care a devenit o stea din copilărie este Prymrr.
  4. Și-a început cariera ca dansatoare.
  5. A început să danseze de la o vârstă fragedă și a participat la competițiile de dans locale și regionale.
  6. Ea a câștigat chiar și câteva premii la aceste competiții.
  7. Fiind remarcată pentru talentul ei în dans, a început să primească oferte în unele programe de televiziune.
  8. Faima pe care a obținut-o la o vârstă fragedă a făcut-o o vedetă chiar și pe canalele de socializare.
  9. Are conturi pe canale de socializare precum Instagram și Twitter.
  10. Instagram-ul ei avea în total 120 de adepți K +.

Citește și: Connor Finnerty (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found