Tiffany Haddish (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Tiffany Haddish este o actriță, comediană și autoră americană care a devenit recent o senzație de internet pentru noul ei look Shaved Head. Ea și-a împărtășit entuziasmul pentru noua ei coafură. Energia și timpul pe care le folosește pentru a le pune în păr, acum va acorda mai mult timp pentru a lucra și, de asemenea, pe corpul ei. Mai mult, ea a ajuns la stele pentru că a jucat rolul ‘Nekeisha Williams’ în sitcom-ul NBC ‘The Carmichael Show’. Reglați-vă biografia!

Tiffany Haddish Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are actrița Tiffany Haddish din The Carmichael Show? Vârsta uimitoare a actriței are 40 de ani. S-a născut la 3 decembrie 1979 în South Central Los Angeles, California, SUA. Aparține unei etnii mixte. Ea deține cetățenia Eritreii. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 57 kg sau 157 lbs.

Tiffany Haddish Boyfriend

Actrița și comediantul Tiffany se întâlnesc în prezent cu iubitul ei zvon, Common, cunoscut și sub numele de Lonnie Corant, Jaman Shuka Rashid Lynn Jr., un rapper și cântăreț. În decembrie 2019, Haddish a avut o ceremonie Bat Mitzvah la 40 de ani. Rabinul Susan Silverman, sora comediantului Sarah Silverman, a oficiat ceremonia. Mai mult, iubitul ei Common este pescatarian. Începând din iulie 2020, cuplul așteaptă și primul lor copil. Faptul este că Tiffany este fericită că își așteaptă copilul, dar s-ar putea ca tânărul ei să nu aibă același sentiment. Se presupune că nu este trilat și este puțin conflictual în legătură cu asta, întrucât sunt încă la începutul relației lor.

Familia Tiffany Haddish

Ea este născută de părinții ei, Tsihaye Reda Haddish și mama, Leola. Tatăl ei era refugiat din Eritreea, iar mama era un proprietar afro-american de mici afaceri. Tiffany aparține etniei mixte. Mama ei a fost diagnosticată cu boli mintale după un accident de mașină, când avea doar nouă ani. După prăbușire, mama ei a devenit rapid temperată, abuzivă și violentă. Are și frați. Ea este cea mai mare dintre cei cinci frați și a devenit principalul îngrijitor pentru familia ei. Mai târziu, ea și frații ei au fost puși în plasament și separați temporar unul de celălalt, când avea 12 ani. Ea și frații ei s-au reunit sub îngrijirea bunicii lor, la vârsta de 15 ani. În perioada educației, a mers la școala medie George Ellery Hale din Woodland Hills, Los Angeles. Mai târziu, și-a absolvit liceul El Camino Real, tot în Woodland Hills.

Tiffany Haddish Carieră

Uimitoarea actriță în vârstă de 40 de ani a primit prima pauză când a fost un loc în competiția de comedie Who’s Got Jokes de Bill Bellamy? Marea ei rupere a venit atunci când a fost jucată în filmul de comedie „Girls Trip”. În afară de actriță, ea a devenit și prima comedianță feminină afro-americană care a găzduit ‘Saturday Night Live’. Ea joacă alături de Tracy Morgan în sitcom-ul TBS, The Last O.G., primul ei rol într-un sitcom în 2018 și filmul a primit recenzii mixte de la critici și a încasat peste 33 de milioane de dolari în întreaga lume. În același an, Haddish a semnat un contract cu HBO. Ea nu este doar o bună actriță sau comediant, ci și o voce talentată peste artist. Ea a exprimat-o pe Queen Watevra Wa’Nabi în The Lego Movie 2: The Second Part și Tuca pe sitcom-ul animat Netflix Tuca & Bertie. De asemenea, a lansat noua ei specială de comedie, Tiffany Haddish Presents: They Ready, în 2019 pe Netflix. În 2020, ea a jucat în ‘Like a Boss’, prima comedie de studio din anii 2020, pentru Paramount Pictures. Mai mult, filmul „Like a Boss” este un film de comedie american din 2020, a cărui complot urmărește doi prieteni care încearcă să preia controlul companiei lor de produse cosmetice înapoi de la un titan din industrie. Mai mult, filmul a primit recenzii negative de la critici și a încasat 29 de milioane de dolari.

Tiffany Haddish Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Tiffany Haddish? Valoarea ei este estimată la aproximativ 20 de milioane de dolari. Actoria, comedia în picioare și scrierea sunt sursa ei principală de venit. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-36-37 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Tiffany Haddish Wiki

Wiki / Bio
Nume realTiffany Sarac Haddish
PoreclăTiffany
Vârstă40 de ani (începând cu 2020)
Zi de nastere3 decembrie 1979
ProfesieActriță, comediantă și autor
Renumit pentruRol ca Nekeisha Williams pe

Sitcom NBC The Carmichael Show

Locul naşteriiSouth Central Los Angeles, California, S.U.A.
NaţionalitateEritreea
Etnieamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacSăgetător
Reședința curentăLos Angeles, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 157 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

36-26-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 D
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 20 de milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Tsihaye Reda Haddish

Mama: Leola

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
IubituleObiectiv comun Lonnie Corant

Jaman Shuka Rashid Lynn Jr.

Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soț / SoțieNici unul
FiicăNici unul
FiuleNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateLiceul El Camino Real
ŞcoalăȘcoala medie din Woodland Hills
Favorită
Actor favoritBrad Pitt
Actrita preferataKate Upton
Culoare preferataRoz
Bucătăria preferatămexican
Alcoolic?N / A
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăLas Vegas
Hobby-uriCălătorie, gimnastă, dans
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Fapte Tiffany Haddish

  • A apărut pe coperta multor reviste.
  • Ea a devenit un cetățean naturalizat al Eritreii pe 22 mai 2019.
  • Are aproape 100 de alunițe pe tot corpul.
  • Se gândește să-și tundă părul de ani de zile.
  • Este superbă și are o personalitate îndrăzneață și elegantă.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  • Îi place să se răsfețe și să se alinteze în timpul liber.
  • În 2008, Haddish a declarat că la vârsta de șaptesprezece ani a fost violată de un cadet de poliție.
  • Înainte de faimă, Haddish a deținut o serie de locuri de muncă obișnuite, cum ar fi serviciul pentru clienți pentru Air New Zealand la Aeroportul Internațional Los Angeles și Alaska Airlines.
  • De asemenea, a trăit în mașină în anii 20 de ani, în timp ce era în primele ei zile de comedie.
  • Biografia ei pe Instagram este: „Oamenii îmi spun că sunt amuzant și arătos. Sunt doar fericit că sunt eu! Cumpărați cartea / audiobook-ul meu: #sheready # thelastblackunicorn. ”

Citește și: Brenda Zambrano (Actriță) Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurarea corpului, Prieten, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found