Ralph Macchio (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Ralph Macchio este un actor american și vedetă de socializare. El a susținut calitatea de stelar b pentru rolul său de Daniel LaRusso în trei filme Karate Kid și Cobra Kai, o serie de televiziune continuată. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Ralph Macchio!

Ralph Macchio Înălțime și greutate

Cât de înalt este Ralph Macchio? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Ralph Macchio este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 76 Kg sau 167. Are ochi căprui închis și culoarea părului este de asemenea negru.

Ralph Macchio Age

Câți ani are Ralph Macchio? Ziua lui de naștere cade pe 4 noiembrie 1961. Are 59 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Long Island, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția Ralph Macchio

Cine este soția lui Ralph Macchio? Ea este căsătorită cu soția sa, Phyllis Fierro, de bunica lui când avea 15 ani. S-au căsătorit la 5 aprilie 1987 și au doi copii, Julia (născută în 1992) și Daniel (născută în 1996). Fierro este asistent medical practicant.

Citește și: Gavin Magnus (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ralph Macchio Wiki

Ralph MacchioWiki / Bio
Nume realRalph George Macchio Jr.
PoreclăRalph Macchio
Faimos caActor
Vârstă59 de ani
Zi de nastere4 noiembrie 1961
Locul naşteriiLong Island, NY
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 76 Kg (167 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiJulia (născută în 1992) și

Daniel (născut în 1996)

Soția / soțiaPhyllis Fierro
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Ralph Macchio

Cât costă valoarea netă a lui Ralph Macchio? În iunie 2010, Macchio a apărut în scurtmetrajul online Funny or Die, „Wax On, F * ck Off”. În noiembrie 2008, Macchio s-a clasat pe locul 80 în topul celor mai mari 100 de stele adolescente ale VH1. Valoarea sa netă este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD).

Ralph-Macchio-fapte

Citește și: Zain Imam (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Ralph Macchio

Numele mamei lui Ralph Macchio este Rosalie și tatăl pe nume Ralph Macchio Sr., care deținea o fermă. Tatăl său este de origine jumătate italiană și jumătate greacă, iar mama lui este de origine italiană. Într-un test de ecran din 1980, Macchio a spus că familia lui este din Napoli.

Ralph Macchio Fapte

  1. Ralph Macchio a început lecții de dans la robinet la vârsta de 3 ani și a fost descoperit de un agent de talente când avea 16 ani.
  2. Macchio își repetă în prezent rolul de Daniel LaRusso în Cobra Kai, o serie de comedie de acțiune-dramă YouTube Premium.
  3. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.

Citește și: Shemar Moore (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Iubită, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found