Sarah Schauer (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sarah Schauer este o actriță americană și o personalitate socială. Este mai bine cunoscută pentru postarea de videoclipuri comice și imagini de modă sub contul ei enorm de Instagram. A devenit populară pentru prima dată pe Vine și, de atunci, a construit urmăriri pe platforme, în timp ce Tomlinson a înregistrat o notorietate instantanee cu „fata lui kombucha” TikTok, câștigând peste 800.000 de fani până la închiderea aplicației Vine. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Ea a strâns aproape un milion de adepți cu o serie de videoclipuri despre întrebările inane, obositoare și, uneori, de-a dreptul prostești, pe care chelnerii le întâmpină zilnic. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Sarah Schauer.

Sarah Schauer Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sarah Schauer? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei. Ea este cea mai recunoscută și mai amuzantă comedie online de pe TikTok, Twitter și YouTube.

Sarah Schauer Age

Câți ani are Sarah Schauer? Ziua ei de naștere cade pe 5 octombrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Philadelphia, PA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mare și o soră. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lexi Orlove (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Sarah SchauerWiki / Bio
Nume realSarah Schauer
PoreclăSarah
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere5 octombrie 1993
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion de dolari (USD)

Iubitul Sarah Schauer

Cine este iubitul lui Sarah Schauer? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valoarea netă a Sarah Schauer

Care este valoarea netă a lui Sarah Schauer? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Laci Kay Somers (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sarah Schauer Carieră

Sarah Schauer este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Sarah Schauer și Brittany „Broski” Tomlinson sunt doi dintre cei mai recunoscuți și mai amuzanți comedieni online de pe TikTok, Twitter și YouTube. Ea a devenit populară pentru prima dată pe Vine și, de atunci, și-a construit urmăriri pe platforme, în timp ce Tomlinson a înregistrat o notorietate instantanee cu „fata lui kombucha” TikTok. După ce au fost concediați din slujbe în aceeași săptămână, Schauer și Tomlinson s-au mutat în LA ca colegi de cameră și i-au spus lui Insider că se pregătesc să participe la scena canalului de comedie YouTube.

Sarah Schauer Fapte

  1. Sarah Schauer este obsedată de încărcarea imaginilor sub contul ei de Instagram.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  8. Ea este singură în aceste momente.
  9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.

Citește și: Kylin Kalani (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit: 10 fapte despre ea