Mike Tyson (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mike Tyson este un fost boxer profesionist american. Era cunoscut pentru stilul său de box feroce și intimidant, precum și pentru comportamentul său controversat în interiorul și în afara ringului. În 1992, Tyson a fost condamnat pentru viol și condamnat la șase ani de închisoare, deși a fost eliberat condiționat după trei ani. În plus, el deține cea de-a șasea cea mai lungă domnie a campionatului unificat din istoria boxului greu la 8 apărări consecutive. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera lui Mike Tyson și multe altele despre el!

Mike Tyson Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Mike Tyson? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 75 Kg sau 164 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA. Măsurătorile corpului său sunt estimate la aproximativ 44-32-38 țoli.

Soția Mike Tyson

Cine este soția lui Mike Tyson? A fost căsătorit de trei ori și are șapte copii, unul decedat, cu trei femei; în plus față de copiii săi biologici, Tyson include cea mai mare fiică a celei de-a doua soții ca una a lui. Prima sa căsătorie a fost cu actrița Robin Givens. A doua căsătorie a fost cu Monica Turner. După aceasta, Tyson s-a căsătorit pentru a treia oară cu prietena de multă vreme Lakiha Spicer, în vârstă de 32 de ani.

Citește și: Sasha Banks (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Mike TysonWiki / Bio
Nume realMichael Gerard Tyson
PoreclăMike Tyson
Faimos caBoxer
Vârstă54 de ani
Zi de nastere30 iunie 1966
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 75 Kg (164 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
Copii7
Soția / soția1. Robin Givens

2. Monica Turner

3. Lakiha Spicer

Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Familia Mike Tyson

Câți ani are Mike Tyson? S-a născut la Brownsville, Brooklyn, New York, la 30 iunie 1966. Are 54 de ani. Are un frate mai mare pe nume Rodney și o soră mai mare pe nume Denise. Mama lui Tyson a murit șase ani mai târziu, lăsându-l pe Tyson, în vârstă de 16 ani, în grija managerului și antrenorului de box Cus D'Amato. De-a lungul copilăriei sale, Tyson a trăit în și în jurul cartierelor.

Citește și: Conor McGregor (Boxer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mike Tyson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mike Tyson? Potrivit lui Forbes, valoarea netă a lui Tyson este de aproximativ 685 milioane dolari, dar sa raportat că valoarea sa actuală netă este de aproximativ 3 milioane dolari.

Cariera lui Mike Tyson

Tyson este considerat unul dintre cei mai buni boxeri grei din toate timpurile. Mike Tyson poreclit „Iron Mike” și „Kid Dynamite” la începutul carierei sale. Mai târziu cunoscut sub numele de „Cel mai urât om de pe planetă”. În 2002, Tyson s-a luptat din nou pentru titlul mondial la categoria grea la vârsta de 35 de ani. El a fost clasat pe locul 16 pe lista revistei The Ring a celor mai mari 100 de pumnii din toate timpurile.

Mike Tyson Fapte

  1. Mike Tyson a fost surprins în repetate rânduri săvârșind mici infracțiuni și luptându-se cu cei care i-au ridiculizat vocea înțepată și lisp.
  2. La vârsta de 13 ani, el fusese arestat de 38 de ori.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Tyson a abandonat liceul ca junior.
  5. Ocazional era asistat de Teddy Atlas.

Citește și: Ryan Garcia (Boxer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found