Xavier Musk (Elon Musk Son) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Valoare netă, Prietena, Fapte

Xavier Musk este un copil renumit american și mai cunoscut ca fiul miliardarului Elon Musk. Este un magnat al afacerilor, proiectant industrial și inginer. El este fondatorul, CEO, CTO și proiectantul șef al SpaceX; investitor timpuriu, CEO și arhitect de produse al Tesla, Inc .; fondator al The Boring Company; cofondator al Neuralink; și co-fondator și co-președinte inițial al OpenAI. Centibilionar, Musk este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, părinții, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Xavier Musk.

Xavier Musk Age

Câți ani are Xavier Musk? Ziua lui de naștere cade pe 15 aprilie 2004. Are 17 ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Xavier Musk Înălțime și greutate

Cât de înalt este Xavier Musk? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Xavier Musk este estimată la 5 picioare și 4 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 50 kg. Are ochi negri și culoarea părului este blond.

Xavier Musk Wiki

Xavier MuskWiki / Bio
Nume realXavier Musk
PoreclăXavier
Faimos caFiul lui Elon Musk
Vârstă17 ani
Zi de nastere15 aprilie 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
MamăJustine Musk
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
FratiiSaxon, Damian și Kai
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 185 USD (USD)

Xavier Musk Bio, Parents & Early Life

Numele tatălui Xavier Musk este Elon, iar mama, Justine Musk. Are și frați. Are un frate geamăn pe nume Griffin. Are alți trei frați, triplete Saxon, Damian și Kai. Conform educației sale, el urmează liceul.

Citește și: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Xavier Musk Net Worth

Care este valoarea netă a lui Xavier Musk? Este prea tânăr pentru a câștiga vreo sumă. Mai mult, tatăl său este averea sa cu vânzarea de PayPal de 1,5 miliarde de dolari către eBay în 2002. El a fost listat pentru prima dată pe lista de miliardari ai Forbe în 2012, cu o valoare netă de 2 miliarde de dolari. La începutul anului 2020, Musk era a 35-a cea mai bogată persoană din lume. În ianuarie 2021, Musk, cu o valoare netă de 185 miliarde de dolari, l-a depășit pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos, pentru a deveni cea mai bogată persoană din lume.

Prietena lui Xavier Musk

Cine este iubita lui Xavier Musk? Este prea tânăr pentru a intra în relații. Este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Xavier Musk Fapte

  1. Mama lui Xavier Musk, Justine Wilson s-a născut în Peterborough, Ontario, Canada.
  2. Ea și-a petrecut cea mai mare parte a vieții timpurii acolo.
  3. A urmat cursurile Queen’s University din Kingston și a obținut o diplomă în literatură engleză.
  4. S-a căsătorit cu Elon Musk, cofondator al Tesla și fondator al SpaceX, în ianuarie 2000.
  5. Primul lor fiu, Nevada, s-a născut în 2002 și a murit de sindromul morții subite a sugarului la vârsta de 10 săptămâni.
  6. Prin FIV, a născut mai târziu băieți gemeni, Griffin și Xavier, în 2004; urmat de triplete Damian, Saxon și Kai în 2006.
  7. La 13 septembrie 2008, ea a anunțat că ea și Musk divorțau.
  8. Ulterior, ea a scris un articol pentru Marie Claire intitulat „Am fost o soție de început”, care detaliază modurile în care credea că mariajul este nesănătos, inclusiv faptul că Elon Musk o micșora frecvent, o descuraja de la urmărirea carierei și o presează să-și vopsească părul blond.
  9. Începând cu 2010, ea a pretins că este o „fostă soție model” și a spus că este în relații bune cu a doua fostă soție a lui Musk, Talulah Riley.
  10. Mai mult, Xavier Musk nu este activ pe platformele de socializare.

Citește și: Sfecla Bianca (Fiica lui Tony Sfeclă) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found