Lyssa Rae Brittain (Soția Duan Chapman) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Fapte

Lyssa Rae Brittain este un antreprenor american absolvent de facultate, fostă soție a unei vedete de televiziune de realitate, casnică și mamă a patru copii mari. Este mai bine cunoscută ca fosta soție a vedetei de televiziune americană, vânător de recompense, fost angajat pe cauțiune și ucigaș condamnat, Duan Chapman cunoscut mai ales ca „Câine”. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii lui Duan Chapman și alte multe fapte despre ea.

Lyssa Rae Brittain Soț

Cine este soțul lui Lyssa Rae Brittain? A fost a treia soție a lui Duan Chapman. Duoul căsătorit a fost interpretat de un șef nativ american în munții Colorado în 1982 și s-a încheiat la 20 noiembrie 1991. Cei doi s-au întâlnit cu câteva zile înainte într-un bar, în timp ce Lyssa era încă căsătorită cu soțul ei, un ministru al Adunărilor Domnului. , deși cei doi se separaseră de atunci din cauza infidelității sale.

Potrivit lui Chapman, acesta i-a oferit lui Lyssa 1.000 de dolari pentru a-și avea copilul, la care ea a fost de acord. Au avut împreună trei copii, Barbara Katie Chapman care s-a născut pe 8 iunie 1982 și ulterior a murit pe 19 mai 2006. Numele copilului Anther este Tucker Dee Chapman care s-a născut pe 8 septembrie 1983 și apoi Lyssa Rae Chapman care s-a născut pe 10 iunie 1987.

Familia locuia în Denver, Colorado, într-o casă lăsată lui Chapman de bunicul său Mike, împreună cu Duane Lee și Leland. Potrivit fiicei lui Chapman, Lyssa, ea și frații săi ar fi îndurat o copilărie grea, incidentele de abuz sexual și abuz de substanțe afectând familia. Mai mult, Lyssa și primul ei soț nu au avut copii împreună.

Lyssa Rae Brittain Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lyssa Rae Brittain? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-27-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Lyssa Rae Brittain Age

Câți ani are Lyssa Rae Brittain? Ziua ei de naștere cade pe 15 iulie 1954. În prezent, are 66 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul.

Citește și: Kris Brkljac (Soțul Stana Katic) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Lyssa Rae BrittainWiki / Bio
Nume realLyssa Rae Brittain
PoreclăLyssa
Faimos caA treia soție a lui Duan Chapman
Vârstă66 de ani
Zi de nastere15 iulie 1954
Locul naşteriiWashington DC
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-27-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
CopiiBarbara Katie Chapman (decedată),

Tucker Dee Chapman,

Lyssa Rae Chapman

SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 130 K USD (USD)

Lyssa Rae Brittain Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lyssa Rae Brittain? Are o valoare netă estimată la 130 K USD. Ea este un producător de case și, de asemenea, un antreprenor.

Familia Lyssa Rae Brittain

Numele mamei și tatălui Lyssa Rae Brittain nu sunt cunoscute. A absolvit liceul din Denver și a urmat cursurile Universității din Colorado. Și-a finalizat studiile și a obținut o diplomă în afaceri.

Lyssa Rae Brittain Fapte

  1. Wiki și Bio: Soțul ei, prima căsătorie a lui Chapman a fost cu La Fonda Sue Darnell.
  2. A doua sa căsătorie a fost cu Ann Tegnell.
  3. A treia căsătorie a fost cu Lyssa Rae Brittain.
  4. A patra căsătorie a fost cu Tawny Marie Chapman.
  5. A cincea căsătorie a fost cu Alice Elizabeth „Beth” Barmore.
  6. Mai mult, Duane Chapman este logodită cu noua sa iubită, Francie Frane.
  7. Lyssa Chapman a avut patru copii cu fostul ei bărbat, Duane Chapman, în cei nouă ani în care s-au căsătorit.
  8. Îi place să-și petreacă timpul cu copiii ei.
  9. În prezent, a decis să-și facă o viață în Alaska.
  10. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Neilia Hunter (Soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte