Ryan Cummings (Cheerleader) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Ryan Cummings este o frumoasă majoretă americană. Ea a susținut calitatea de star pentru că a concurat cu Cheer Extreme. Mai târziu, a devenit și campioană la vârf și triplă coroană. De asemenea, ea atrage atenția publicului după ce a făcut virală o față descurcată în 2018. Pe lângă aceasta, este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Ryan Cummings.

Ryan Cummings Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ryan Cummings? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Ryan Cummings? Măsurătorile corpului ei sunt de 30-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 28 C.

Ryan Cummings Age

Câți ani are Ryan Cummings? Ziua ei de naștere cade pe 26 aprilie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Carolina de Nord. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Wiki Ryan Cummings

Ryan CummingsWiki / Bio
Nume realRyan Cummings
PoreclăRyan
Faimos caMajoretă
Vârstă16 ani
Zi de nastere26 aprilie 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 30-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului28 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 dolari

Prietenul lui Ryan Cummings

Cine este iubitul lui Ryan Cummings? Ea este singură în aceste momente. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Kory Little.

Valoarea netă a lui Ryan Cummings

Care este valoarea netă a lui Ryan Cummings? Cariera socială este sursa ei principală de venit. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la sponsorii și agenții de publicitate. Valoarea sa netă este estimată la peste 700.000 de dolari (USD).

Fapte despre Ryan Cummings

  1. Ryan Cummings are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  3. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Ea a început să încarce poze de veselie pe pagina ei de Instagram.
  6. Ea a încărcat un Q&A pentru primul ei videoclip YouTube pe Ziua Crăciunului 2018.
  7. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Avaryana Rose (Cheerleader) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Date