Andrew Siwicki (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Andrew Siwicki este un Youtuber american și star de socializare. A crescut la fața locului ca creator de conținut pe Internet. El câștigă o sumă bună de bani de pe platformele sale de socializare. El a devenit faimos pe Vine și mai târziu atrage atenția publicului pe alte platforme de socializare precum Snapchat și Instagram. Este bine cunoscut pentru colaborările sale cu alți personalități de pe internet Garrett Watts și Shane Dawson. De asemenea, este producător de muzică independent. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Andrew Siwicki.

Andrew Siwicki Age

Câți ani are Andrew Siwicki? S-a născut pe 7 august 1992 în Illinois. Are 28 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Andrew Siwicki Înălțime și greutate

Cât de înalt este Andrew Siwicki? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Andrew Siwicki este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 68 kg. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

Andrew-Siwicki-age-starsgab

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Andrew Siwicki Wiki

Andrew Siwicki Wiki / Bio
Nume realAndrew Siwicki
PoreclăAndrew
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere7 august 1992
Locul naşteriiIllinois, Statele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Andrew Siwicki Prietena

Cine este iubita lui Andrew Siwicki? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Andrew Siwicki este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Andrew-Siwicki-facts-starsgab

Citește și: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Andrew Siwicki Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Andrew Siwicki? Canalul YouTube este principala sa sursă de venituri. A lucrat ca stagiar pentru Lily’s Talent Agency, Demi & Cooper Advertising și William Morris Endeavour. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Andrew Siwicki

Numele tatălui și al mamei lui Andrew Siwicki nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Andrew Siwicki Fapte

  1. Andrew Siwicki a fost membru al clasei de absolvire din 2016 a Universității Northern Illinois.
  2. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  3. El a fost managerul studenților pentru programul de golf pentru bărbați și femei, precum și echipa de baschet masculin de la școală.
  4. Îi place să călătorească și să navigheze în timpul liber.
  5. Roșu este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Amanda Cerny (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte