Sofia Pablo (actriță TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Sofia Pablo? Ea este o actriță americană de televiziune și este recunoscută pentru rolul celebru pentru că a interpretat-o ​​pe Nicole în drama filipineză Oh, mama mea! Ea va urma în 2017 jucând Lala în Destinat să fii al tău. A apărut și în Sherlock Jr în rolul lui Caray nunez. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre ea.

Sofia Pablo Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sofia Pablo? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Sofia Pablo Age

Câți ani are Sofia Pablo? Ziua ei de naștere cade pe 10 aprilie 2006. În prezent, are 14 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Filipine.

Sofia PabloWiki / Bio
Nume realSofia Beatrice Hijazi Pablo
PoreclăSofia Pablo
Faimos caInstagram Star, Social Media Star
Vârstă14 ani
Zi de nastere10 aprilie 2006
Locul naşteriiFilipine
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 45 kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 300.000 USD (USD)

Iubitul Sofia Pablo

Cine este iubitul Sofiei Pablo? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Sofia Pablo Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Sofiei Pablo? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ea este, de asemenea, cunoscută ca vlogger și personalitate faimoasă online. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD.

Sofia Pablo Instagram

Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram, în afară de TikTok. Începând din septembrie 2020, are peste 1,4 milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Vizualizați această postare pe Instagram

Buna iubiri! Ghici ce? 🤍 Este săptămâna internațională de igienă menstruală! 💙 Toate fetele tinere continuă să #MinuteMușcând împreună chiar și în timpul carantinei! 🤍 Nu voi lăsa nimic să mă împiedice să mă antrenez nici măcar zilele de menstruație! Este important să păstrăm împreună în acest moment, întrucât suntem cu toții în carantină 💙 și putem face acest lucru pregătindu-ne cu elementele esențiale potrivite why de aceea, viitoare Ziua igienei menstruale din 28 mai, veți putea beneficia de până la 28% reducere pe produsele Modess selectate pe Shopee! 💙 • Cumpărați prin //tinyurl.com/ModessXSofia 🤍 • #ModessKeepMovingTogether 💙

O postare împărtășită de Sofia Pablo (@sofiapablo) pe 25 mai 2020 la ora 2:55 PDT

Fapte despre Sofia Pablo

  1. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  2. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  3. Ea și-a făcut debutul în actorie pentru 25 de piloti din cauza ta
  4. În 2019, Sofia a apărut în TODA One I Love și Prima Donnas (2019).
  5. Numele ei complet este Sofia Beatrice Hijazi Pablo.

Citește și: Devin Brugman (model Instagram) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, carieră, fapte