Giulgiu (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Shroud este un cunoscut streamer canadian, YouTuber și fost jucător profesionist Counter Strike Offensive. Grzesiek este adesea recunoscut drept unul dintre cei mai buni „vizatori”. Mai mult decât atât, el a făcut față stardomului pentru jocurile de shooter la prima persoană și jocuri Battle Royale precum Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant și multe altele. A acumulat peste 8,4 milioane de adepți sub canalul său de contracție. De fapt, el este al treilea cel mai urmărit canal de pe platformă, iar canalul său YouTube are și peste 6,6 milioane de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe alte informații despre Shroud!

Înălțimea și greutatea giulgiului

Cât de înaltă este Giulgiul? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Vârsta giulgiului

Câți ani are Giulgiul? Ziua lui de naștere cade pe 2 iunie 1994. În prezent, are 26 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Numele său real este Mike Grzesiek.

Citește și: Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

GiulgiulWiki / Bio
Nume realMichael Grzesiek
PoreclăGiulgiul
Faimos caYoutuber, Gamer,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastere2 iunie 1994
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 41-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Giulgiu

Cine este iubita lui Shroud? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Ice Poseidon (Twitch Steamer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Valoarea netă a lui Shroud

Care este valoarea netă a giulgiului? El și-a început cariera Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) cu mai multe echipe ESEA, în special Exertus eSports și Manajuma. În curând a fost semnat de compLexity Gaming ca stand-in și mai târziu de Cloud9 în august 2014. Urmează o carieră în actorie și modelare. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). Valoarea netă a Shroud provine din cariera sa de creare de conținut atât pe Twitch, cât și pe YouTube, cu venituri provenite din donații, reclame, fluxuri sponsorizate și oferte sponsorizate.

Fapte Giulgiul

  1. Shroud a fost semnat în curând de compLexity Gaming ca stand-in, iar mai târziu de Cloud9 în august 2014, când au achiziționat lista compLexity.
  2. El a ajutat-o ​​pe Cloud9 să ajungă pe primul loc în sezonul 4 al ESL Pro League în 2016 și pe un al doilea loc în ESL One Köln 2017.
  3. Pe 16 august 2017, s-a anunțat că el și coechipierul său de mult timp Jordan „n0thing” Gilbert vor renunța la lista activă a lui Cloud9.
  4. Grzesiek a părăsit Cloud9 și s-a retras din CS: GO profesionist.
  5. Are un fan imens care îl urmărește pe contul său de Instagram.

Citește și: Clint Stevens (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date