Damien Prince (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Afacere, Căsătorit, Valoare netă, Fapte

Damien Prince este un YouTuber american și o personalitate socială. Este bine cunoscut pentru vlogging-ul său din conținutul canalului său D&B Nation. Damien Prince a întâlnit-o pe Biannca Raines la mijlocul verii lui 2012. Mai târziu, a ajuns la vedete după ce a început să apară cu soția sa Biannca pentru reacții și intrări în vlog. El și Biannca conduc, de asemenea, canalul de familie YouTube The Prince Family, care a depășit până acum peste 7 milioane de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera lui Damien Prince și multe altele despre el!

Damien Prince Bio, Age & Family

Câți ani are Damien Prince? Ziua lui de naștere cade pe 18 februarie 1992. Are 29 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Fort Wayne, IN. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Mulți fani declară că respectă D&B Nation pentru că sunt consecvenți pe YouTube pentru a se asigura că au o viață stabilă. De asemenea, îi complimentează pe ei și pe personalitățile și talentele copiilor lor, precum și să le placă aventurile împreună. Cu toate acestea, mulți încă îi critică pentru asta.

Damien Prince Înălțime și greutate

Cât de înalt este Damien Prince? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Damien Prince este estimată la 5 picioare și 4 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 60 Kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Damien-Prince-age

Citește și: Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Damien Prince Wiki

Damien PrinceWiki / Bio
Nume realDaimon Antwon Prince
PoreclăDamien Prince
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere18 februarie 1992
Locul naşteriiFort Wayne, IN
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii4
SoțulBiannca
Valoarea netă2 milioane USD (USD)

Damien Prince Affair, Wife & Dating

Cine este soția lui Damien Prince? Este un nume căsătorit. Este căsătorit cu Biannca. Damien avea 22 de ani când Biannca a rămas însărcinată la 17 ani. Cuplul este binecuvântat și cu doi fii, DJ și Kyrie, și o fiică pe nume Nova. A devenit tată a patru copii atunci când a doua fiică a lor, Ayla Faith, s-a născut în octombrie 2020. În plus, Damien și Biannca vor avea o lună de miere, totuși, au început să crească probleme cu privire la contul lor YouTube. Damien și Biannca au fost sub foc și pentru părinți. Mulți fani și urăști cred că părinții lor sunt de calitate slabă, cu toate acestea, D&B Nation continuă să-și crească copiii în viziunile lor.

Damien-Prince-cu-soția-sa

Citește și: Carter Sharer (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte

Damien Prince Career & Net Worth

Care este valoarea netă a lui Damien Prince? Canalul său YouTube a depășit peste 4 milioane de abonați. Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, „Crazy SEX TAPE Prank !!!”, a obținut peste 1 milion de vizionări totale. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Damien Prince Fapte

  1. Damien Prince a fost, de asemenea, „bătut” pentru glumă și comentare de lucruri jignitoare despre cursa sa, inclusiv pentru că a fost urât pentru că a ales fete cu piele mai deschisă decât fetele cu piele mai închisă într-un videoclip „Smash or Pass” în 2017.
  2. În ceea ce privește Damien, el a fost etichetat ca „coon” sau „self hater” printre unii spectatori.
  3. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. El a fost numit o persoană care își ura propria sa rasă de femei.
  5. Damien consideră fanii săi în afară de familia sa, deși unii observatori diferă.

Citește și: Eddy Burback (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found