Annie Ilonzeh (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Annie Ilonzeh este o actriță americană. A câștigat faima pentru că a jucat rolul ‘Maya Ward’ la telenovela ABC din timpul zilei General Hospital. Ulterior, a jucat rolul lui Kate Prince în repornirea ABC de scurtă durată a lui Charlie’s Angels. Apoi, a avut roluri recurente în spectacole precum Arrow, Drop Dead Diva și Empire. În 2017, Ilonzeh a jucat în thrillerul ‘Til Death Do Us Part. În 2018, a început să joace rolul Emily Foster în drama Chicago Fire de la NBC. De asemenea, se remarcă prin interpretarea personajelor lui Kidada Jones în All Eyes on Me și Charlie’s Angels ca Kate Prince și în Chicago Fire ca Emily Foster. Reglați-vă biografia!

Annie Ilonzeh Age

Vârsta Annie Ilonzeh are 36 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă un sutien de 32 B. Are o pereche de ochi căprui închis și are culoarea părului blond. Este și o ciudată de fitness. Are o figură corporală superbă și o personalitate fermecătoare. Îi place să facă yoga, drumeții și cardio. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Prietenul Annie Ilonzeh

Annie Ilonzeh este în prezent iubitul ei fosta vedetă NBA, Shaquille O'Neal. Se întâlnește romantic cu fosta vedetă NBA, Shaquille O'Neal, cunoscută sub numele de Shaq. Relația duo a început să câștige reflecție după ce a fost oprită din mână în New York în 2019. De fapt, există un decalaj imens de vârstă între cuplu. Shaq este cu zece ani mai în vârstă decât Annie. Conform vieții personale a lui Shaq, el a fost căsătorit cu Shaunie Nelson în 2002. Duoul a divorțat în 2010. Au fost binecuvântați cu cinci copii pe nume Shareef O'Neal, Shaqir O'Neal, Me'arah O'Neal, Taahirah O'Neal , și Amirah O'Neal.

Annie Ilonzeh Wiki

Wiki / Bio
Nume realAnnie Ilonzeh
PoreclăAnnie
Născut23 august 1983
Vârstă36 de ani (începând cu 2020)
ProfesieActriţă
Cunoscut pentruRoluri în emisiuni precum Arrow,

Drop Dead Diva and Empire

Locul naşteriiGrapevine City, Texas, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAmestecat
HoroscopFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn picioare - 5'7 "
Greutate55 Kg

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Familie
PărinţiTată: Annette Louise

Mama: Christian Ostita Ilonzeh

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubit / ÎntâlnireShaquille O'Neal
Soț / SoțieN / A
CopiiN / A
Calificare
EducaţieAbsolvent
Sursa de venit
Valoarea netăAproximativ 1 milion USD (începând cu 2020)
Contacte online
Link-uri de socializareInstagram

Valoarea netă a Annie Ilonzeh

Începând cu 2020, valoarea netă a lui Annie Ilonzeh este estimată la aproximativ 1 milion USD. Sursa ei principală de venit este cariera de actorie. De asemenea, este plătită de la agenții de publicitate și sponsori.

Familia Annie Ilonzeh

Annie Ilonzeh s-a născut în orașul Grapevine din Texas, SUA, în 1983. Zodia ei a Fecioarei. Ea deține naționalitatea americană. Numele tatălui său este Annette Louise, iar numele mamei este Christian Ostita Ilonzeh. Tatăl ei deține descendență nigeriană și rădăcini igbo-uri, în timp ce mama ei deține jumătate poloneză, jumătate engleză și origine americană. A crescut cu patru frați numiți Christina, Emily, Jennifer și Laura. Conform educației sale, a absolvit Colleyville Heritage High School și a plecat să studieze finanțe la facultate. S-a alăturat Universității din Texas la Arlington cu bursa de baschet.

Annie Ilonzeh Carieră

În 2007, Annie și-a început cariera de actorie debutând ca Becky în săpunul TV, How I Met Your Mother. În 2008, ea a apărut în serialele TV, Nu deranja. Apoi, în 2009, a jucat ca Natasha în serialele TV, Melrose Place, și a debutat în film cu He's Just Not That into You. În cele din urmă, Annie a obținut un rol important ca Natasha în săpunul de zi ABC, Melrose Place, în 2009. De atunci , a fost distribuită în emisiuni TV precum Entourage, The Game, Arrow, Rush, Graceland, Empire, Chicago Fire și multe altele. În filme, a jucat în Percy Jackson și Olympians: The Lightning Thief, Killer Reality, Peppermint, All Eyez on Me și Frenemies.

Fapte despre Annie Ilonzeh

  • Wiki & Bio: În 2018, Ilonzeh a început să o interpreteze pe Emily Foster în franciza lui Dick Wolf din Chicago, jucând pentru prima dată în Chicago Fire.
  • La 16 aprilie 2020, s-a raportat că oficialii NBC / Wolf Entertainment au informat-o pe Ilonzeh că nu își va reînnoi contractul, ceea ce a dus la părăsirea seriei la scurt timp după două sezoane.
  • Ilonzeh a avut primul ei rol major în film, în rolul lui Kidada Jones în drama biografică All Eyez on Me, despre artistul hip-hop Tupac Shakur, în 2017.
  • Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found