Saygin Yalcin (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Saygin Yalcin este un binecunoscut antreprenor german din Dubai și lector academic de origine turcă. Printre afacerile sale se numără Sellanycar.com, Sellanyhome.com și sukar.com, care a fost achiziționată de Souq.com, care a fost achiziționată apoi de Amazon pentru 580 de milioane de dolari. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Saygin Yalcin!

Saygin Yalcin Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Saygin Yalcin? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Saygin Yalcin Age

Câți ani are Saygin Yalcin? Ziua lui de naștere cade pe 25 aprilie 1984. În prezent, are 36 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Bremen, Germania. El deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte.

Saygin YalcinWiki / Bio
Nume realSaygin Yalcin
PoreclăSaygin
Faimos caAntreprenor
Vârstă36 de ani
Zi de nastere25 aprilie 1984
Locul naşteriiBremen, Germania
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitatelimba germana
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 11 milioane USD (USD)

Citește și: Barbara Kavovit (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Saygin Yalcin Prietena

Cine este iubita lui Saygin Yalcin? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Valoarea netă a lui Saygin Yalcin

Care este valoarea netă a lui Saygin Yalcin? Canalul său de pe YouTube produce emisiunea Startup Hero, unde spectatorii selectați își transmit ideea către Yalcin și alți investitori pentru finanțare. Valoarea sa netă este estimată la peste 11 milioane de dolari (USD).

Familia Saygin Yalcin

Saygin s-a născut din părinți turci care imigraseră în (Germania) și locuiau în Bremen. În adolescență a fost un fotbalist priceput care a jucat în liga germană de juniori A-Junioren Bundesliga. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte Saygin Yalcin

  1. A studiat în Germania și mai târziu în Statele Unite și Mexic.
  2. Deține un master în administrarea afacerilor de la WHU-Otto Beisheim School of Management din Germania.
  3. Este instructor vizitator de antreprenoriat la Universitatea Canadiană din Dubai.
  4. Canalul său de pe YouTube produce emisiunea Startup Hero, unde spectatorii selectați își transmit ideea către Yalcin și alți investitori pentru finanțare.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Glenn Stearns (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Carieră, Fapte