Dean Graziosi (Antreprenor) Wiki, Bio, Soție, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte

Cine este Dean Graziosi? Este expert imobiliar, autor, vorbitor și antreprenor. Locuiește în Scottsdale, AZ, Dean. A scris cele mai bine vândute cărți din New York Times și a atins viața a milioane de oameni din întreaga lume cu puternica sa educație investițională. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Bio, soție, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, familie și multe altele despre el a lui Dean Graziosi!

Soția Dean Graziosi

Cine este soția lui Dean Graziosi? Soția lui se numește Jonelle Ward. Mai mult, are doi copii Breana născuți în 2006 și Brody născuți în 2008. Locuiește în Phoenix Arizona. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Dean Graziosi Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dean Graziosi? El se află la o înălțime de 6 ft 2 înălțime sau altfel 1,87 m sau 187 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. El este și un ciudat de fitness. Are ochi negri și păr negru.

Dean Graziosi Age

Câți ani are Dean Graziosi? S-a născut pe 20 noiembrie 1968. În prezent are 49 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut și a crescut în Marlboro, New York.

Dean GraziosiWiki / Bio
Nume realDean Graziosi
PoreclăDecan
Faimos caexpert imobiliar, autor, vorbitor și antreprenor
Vârstă49 de ani
Zi de nastere20 noiembrie 1968
Locul naşteriiMarlboro New York
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,87 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Dimensiunea bicepsuluiNecunoscut
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiBreana născută în 2006 și Brody născută în 2008
Soț / soțieJonelle Ward
Valoarea netăAproximativ 10 milioane USD (USD)

Fapte despre Dean Graziosi

  1. Dean Graziosi este fiul lui Paul Graziosi și Gloria Post.
  2. Are și frați. El este cel mai tânăr dintre doi.
  3. Când avea 3 ani, părinții lui au divorțat și a fost crescut mai ales de mama și bunica până la vârsta de 13 ani când s-a mutat cu tatăl său.
  4. Creșterea sa a fost grea, deoarece familia s-a confruntat cu multe dificultăți financiare și s-a mutat de peste 20 de ori până la vârsta de 19 ani.
  5. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a mers la liceul Marlboro și nu a mers niciodată la facultate.
  6. Dean este proprietarul unei companii numite JBB Enterprises, LLC, care gestionează participațiile sale imobiliare și le revine.
  7. Potrivit valorii sale nete, el a donat peste 1 milion de dolari organizației de caritate a lui Richard Branson, Virgin Unite. În plus, el îi ajută în mod constant pe cei mai puțin norocoși.
  8. Dean este la televizor în fiecare zi din 1999.
  9. Dean este cel mai bine cunoscut pentru a doua sa carte, „Fii un milionar imobiliar - strategii secrete pentru bogăția de astăzi”.
  10. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

El crede în: „Gândurile noastre negative ne descurajează să ne atingem obiectivele uneori ... renNu ești mai puternic decât aceste gânduri? ⁣ Îndoiala și frica nu au nimic asupra ta! ⁣ Vă garantez că există ceva despre care vă simțiți cu adevărat încrezători sau aveți o expertiză în! ⁣ Deci, de ce să nu folosești aceeași încredere atunci când începi o nouă călătorie?!! Ți-ai dovedit deja că ești capabil de măreție! Ce vă împiedică să realizați următorul lucru important? Ai asta! ⁣

Schimbați-vă perspectiva asupra propriilor capacități și urmăriți premiul!

Citește și: Jessica Olsson (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte