Desiree Schlotz (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Desiree Schlotz, o tânără fată din SUA, se descurcă bine în modelare, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Alături de talentul ei muzical de excepție, Desiree Schlotz impresionează lumea cu fotografiile sale de modelare. Ea este un model emergent popular pentru apariția în copertele Volo Magazines și Sixty6 Magazines. În afară de aceasta, ea a lucrat cu mai multe nume renumite, inclusiv FashionNova, OhPolly și Gregorio. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Desiree Schlotz Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Desiree Schlotz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Desiree Schlotz? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Desiree Schlotz Age

Câți ani are Desiree Schlotz? Ziua ei de naștere cade pe 18 iulie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Larissa Schot (Model) Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Prieten, Afaceri, Wiki, Măsurători ale corpului, Fapte

Desiree Schlotz Wiki

Desiree SchlotzWiki / Bio
Nume realDesiree Schlotz
PoreclăDesiree
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere18 iulie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Prietenul lui Desiree Schlotz

Cine este iubitul lui Desiree Schlotz? Modelul fierbinte și superb Desiree Schlotz este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Tabria Majors (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Date

Valoarea netă a lui Desiree Schlotz

Care este valoarea netă a lui Desiree Schlotz? La o vârstă fragedă, Desiree Schlotz a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 100.000 USD (USD).

Desiree Schlotz Fapte

  1. Desiree Schlotz are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Kate Upton (Model) Bio, Soț / soție, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Carieră, Valoare netă, Date