Etta Ng Chok Lam (Fiica lui Jackie Chan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Partener, Familie, Valoare netă, Fapte

Etta Ng Chok Lam este un renumit copil chinezesc. Este bine cunoscută ca fiica actorului celebru, Jackie Chan și Elaine Ng Yi Lei. Mai mult, Jackie Chan este un artist marțial din Hong Kong, actor, cascador, cineast, coregraf de acțiune și cântăreț. În afară de aceasta, Elaine Ng este o actriță din Hong Kong. A fost câștigătoarea Miss Asia în 1990. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, tatăl, mama, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Etta Ng Chok Lam. despre ea.

Etta Ng Chok Lam Age

Câți ani are Etta Ng Chok Lam? S-a născut la 19 noiembrie 1999, în Hong Kong. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană-chineză. Ea aparține White Asian Han Chinese.

Etta Ng Chok Lam Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Etta Ng Chok Lam? Ea se află la o înălțime de 5 picioare 7 inci înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Zaya Wade (Fiica lui Dwyane Wade) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Fapte

Etta Ng Chok Lam Wiki

Etta Ng Chok LamWiki / Bio
Nume realEtta Ng Chok Lam
PoreclăEtta
Faimos caFiica lui Jackie Chan
Vârstă22 de ani
Zi de nastere19 noiembrie 1999
Locul naşteriiChina
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateAmerican-chinez
SexualitateLesbiene
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaAndi Toamna
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Etta Ng Chok Lam

Numele tatălui și al mamei Etta Ng Chok Lam nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Jaycee Chan, actor. Mai mult, fratele ei a fost arestat pentru implicarea sa într-un caz de droguri și a fost condamnat și la șase luni de închisoare.

Citește și: Julie Rose Clapton (Fiica lui Eric Clapton) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte

Etta Ng Chok Lam Partener

Cine este partenerul lui Etta Ng Chok Lam? Ea este deschis bisexuală. Este logodită cu un artist de machiaj în vârstă de 30 de ani, profesor de școală, Andi Autumn. Perechea lesbiană și-a anunțat oficial relația în 2017 și ulterior s-au mutat în Canada. La începutul anului 2018, ea a postat un videoclip pe internet în care spunea că este fără adăpost din cauza părinților ei homofobi. Cuplul trăiește acum în Hong Kong, pe care Ng îl descrie ca un „oraș frumos plin de viață și pasiune”.

Etta Ng Chok Lam Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Etta Ng Chok Lam? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Etta Ng Chok Lam Fapte

  1. Etta Ng Chok Lam este activ pe platformele de socializare.
  2. Fiica cea mică a lui Chan este singurul său copil cu Elaine Ng Yi Lei, actor și Miss Asia 1990.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  5. Portocaliul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Charlie Elena (Fiica lui Alex Morgan) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found