Avielle Janelle Hernandez (Fiica lui Aaron Hernandez) Wiki, Bio, Vârstă, Părinți, Copilărie, Fapte

Avielle Janelle Hernandez este un copil celebru care este binecunoscut ca fiica regretatului jucător al NFL Aaron Hernandez și a iubitei sale de școală primară Shayanna Jenkins. Mai mult decât atât, el a fost un jucător de fotbal american și a condamnat criminal. Reglați biografia și explorați mai multe despre Avielle Janelle Hernandez, alias Aaron Hernandez, Fiica lui Wiki, Biografia, Vârsta, Tatăl, Mama, Copilăria și multe altele despre ea. (Credit imagine: Feelepa.com)

Avielle Janelle Hernandez Tată și mamă

Cine este tatăl și mama Avielle Janelle Hernandez? În 2007, tatăl lui Avielle Janelle, Hernandez, a început să se întâlnească cu Shayanna Jenkins, o fată pe care o cunoștea încă din școala primară. Fiica lor Avielle Janelle Hernandez s-a născut în 2012. În ciuda faptului că părinții ei nu au fost niciodată căsătoriți, mama ei a luat numele de familie al lui Hernandez în mod legal în 2015. Mai mult, mama ei, Shayanna Jenkins, a fost logodită cu Hernandez înainte ca acesta să se sinucidă în închisoare în 2017. .

Avielle Janelle Hernandez Varsta

Câți ani are Avielle Janelle Hernandez? Ziua ei de naștere cade pe 6 noiembrie 2012. În prezent, are 7 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite.

Avielle Janelle HernandezWiki / Bio
Nume realAvielle Janelle Hernandez
PoreclăAvielle
Faimos caFiica jucătorului NBA Aaron

Hernandez și Shayanna Jenkins

VârstăÎn vârstă de 07 de ani
Zi de nastere6 noiembrie 2012
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 3 ft 2 in
Greutateaproximativ 25 Kg
Măsurători ale corpuluiN / A
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofuluiN / A
MamăShayanna Jenkins
TatăAaron Hernandez
Valoarea netăN / A

Citește și: Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Avielle Janelle Hernandez Poveste de viață și copilărie

Avielle Janelle Hernandez s-a născut într-o familie foarte bogată. Când s-a născut lui Aaron Hernandez, în 2012, în aceeași lună în care tatăl și mama ei s-au logodit și că Hernandez a cumpărat o casă cu patru etaje de 1,3 milioane dolari, cu 830 de metri pătrați (755 m2), cu o piscină în pământ în North Attleborough , Massachusetts, unde familia locuia împreună. Mai târziu, mama ei Jenkins s-a mutat cu Hernandez în 2011, în timpul celui de-al doilea sezon al său cu Patriots. După ce l-a descoperit înșelând-o, Jenkins s-a mutat, dar s-a întors în vara anului 2012.

În timpul procesului lui Hernandez pentru uciderea lui Odin Lloyd, s-a susținut că Hernandez a cochetat și sărutat-o ​​pe bona care avea grijă de fiica sa. Jenkins a depus mărturie în fața instanței că dorește să facă relația lor să funcționeze și că aceasta îi impune să facă compromisuri cu privire la unele dintre comportamentele sale. A spus polițiștilor că a gătit și a făcut curățenie și că știe rolul ei. Hernandez și Jenkins nu s-au căsătorit niciodată.

Avielle Janelle Fapte

  1. Tatăl ei, Hernandez, a ieșit gay ca mama și fosta iubită în timp ce se afla în închisoare.
  2. Tatăl ei a fost acuzat de uciderea lui Odin Lloyd.
  3. Mătușa ei, Shaneah Jenkins, se întâlnise cu Lloyd pe atunci.
  4. În prezent locuiește cu mama ei.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Ryan Curry (Fiica lui Curry) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Frați, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found