Cameron Boyce Wiki, Bio, Cauza morții, înălțimea, greutatea, valoarea netă: 10 fapte despre el

Cameron Boyce este un actor și dansator american. El s-a prezentat la stele pentru prima sa apariție actoricească într-o panică! la videoclipul muzical Disco. A debutat în film în Oglinzi în 2008. Din 2011 până în 2015, Boyce a apărut ca Luke Ross în serialul de comedie Jessie al Disney Channel. De asemenea, a jucat în lungmetrajele Eagle Eye, Grown Ups și Grown Ups 2. El a fost, de asemenea, cunoscut pentru rolul său de Carlos în cele trei filme de televiziune Descendants și pentru rolul principal de Conor în seria de comedie a lui Disney XD Gamer's Guide to Pretty Much Everything . Boyce a jucat, de asemenea, interpretarea vocală pentru diverse lucrări, cum ar fi Jake în Jake și Pirații Never Land și Herman Schultz în Spider-Man. Pe 6 iulie 2019, Boyce a murit la vârsta de 20 de ani din cauza complicațiilor epilepsiei.

Cameron Boyce Age

Câți ani are Cameron Boyce? La momentul morții, avea 19 ani. Moartea sa a murit este 6 iulie 2019. Ziua lui de naștere a fost pe 6 iulie 2019. Semnul său de naștere este Gemeni. Boyce s-a născut în Los Angeles, California. El aparține etniei mixte. Tatăl său este de origine afro-caraibiană și afro-americană. Mama lui este evreiască. Are și frați. Boyce a locuit în zona Los Angeles împreună cu părinții și sora lui mai mică, până când s-a mutat cu foștii co-staruri Karan Brar și Sophie Reynolds în mai 2019.

Cameron Boyce Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cameron Boyce? El stă pe o înălțime de 5 picioare 6 inci înălțime sau altfel 1,68 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurătorile sale corporale nu sunt cunoscute în domeniul public. Dimensiunea pantofului său era de 10 SUA. În plus, are ochi căprui închis și are părul blond.

Cameron BoyceWiki / Bio
Nume realCameron Boyce
Data morții6 iulie 2019
Cauza morțiiBrusc neașteptat

moarte în epilepsie

Data de naștere28 mai 1999
Înălţime5 ft 6 in
Greutate57 kg (127 lb)

Valoarea netă a Cameron Boyce

Cât a fost valoarea netă a lui Cameron Boyce? Valoarea sa a fost estimată în jur de 900.000 de dolari. Actoria a fost principala sa sursă de venit.

Cameron Boyce Prietena

Conform iubitei sale și a vieții sale romantice, el s-a întâlnit cu co-starul descendenților săi, Brenna D'Amico. El s-a ridicat printre rândurile lumii de breakdance cu echipa de dans X-Mob. În 2019, a apărut ca Zack în HBO’s Mrs. Fletcher.

Fapte despre Cameron Boyce

  1. Are și frați și a crescut în Los Angeles alături de sora sa mai mică Maya și câinele său Cienna.
  2. A debutat la televizor în videoclipul muzical „That Green Gentleman, în 2008.
  3. Cauza morții: Pe 6 iulie 2019, Boyce a fost găsit fără răspuns la adresa sa de domiciliu. Au fost chemate autoritățile, iar Boyce a fost declarat mort la fața locului.
  4. Corpul său a fost incinerat, iar cenușa i-a revenit familiei.
  5. În intervalul de 40 de zile din 2017, Boyce a contribuit la strângerea a peste 27.000 de dolari pentru proiectul Thirst, care ajută la aducerea apei curate în țările subdezvoltate.
  6. El a jucat rolul lui Keith, fiul răsfățat al personajului lui Adam Sandler, în filmul de comedie Grown Ups și a apărut mai târziu în același an, arătându-și abilitățile de dans pe seria web The Legion of Extraordinary Dancers, în 2010.
  7. El a fost instruit în breakdance, hip-hop, dans modern, jazz, tap dance și balet.
  8. Stilul său preferat era breakdancing-ul și, alături de patru prieteni, era membru al echipajului de breakdancing „X Mob”.
  9. Contul său de socializare este încă activ.
  10. Milioane de adepți sunt încă sub platformele sale de socializare.

Citește și: Samantha Lewes (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Valoare netă, Fapte