Honey Boo Boo (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Părinți, Fapte

Cine este Honey Boo Boo? Ea este o vedetă de televiziune americană de realitate, care a ajuns la faimă când a jucat în rolul TLC’s Here Comes Honey Boo Boo. Episodul pilot al emisiunii sale a atras 2,2 milioane de telespectatori în 2012. În 2018, ea va concura în sezonul inaugural Dancing with the Stars: Juniors. Numele ei real este Alana Thompson. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, carieră, părinți și multe altele despre Honey Boo Boo.

Honey Boo Boo Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Honey Boo Boo? Ea se află la o înălțime de 4 ft 4 în înălțime sau 1,37 m sau 137 cm. Cântărește în jur de 85 kg sau 189 lbs. Are părul blond și are ochii căprui.

Honey Boo Boo Age

Câți ani are Honey Boo Boo? Ziua ei de naștere cade pe 28 august 2005. În prezent, ea are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară.

Miere Boo BooWiki / Bio
Nume realMiere Boo Boo
PoreclăMiere
Faimos caSteaua realității
Vârstă15 ani
Zi de nastere28 august 2005
Locul naşteriiMcintyre, GA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime1,37 m aprox.
Greutateaprox 85 Kg (189 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 39-32-40 inch
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Părinți Honey Boo Boo

Numele tatălui său este Mike Thompson, iar mama este June Shannon. Are și frați. Este cea mai tânără dintre cele patru fete. Surorile ei se numesc Anna, Lauryn și Jessica. Mama ei a fost criticată pentru că i-a oferit „Go Go Juice”, un amestec de Mountain Dew și Red Bull, înainte de concursuri. În prezent, ea locuiește împreună cu familia și frații săi.

Honey Boo Boo Boyfriend

Cine este iubitul lui Honey Boo Boo? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Honey Boo Boo Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Honey Boo Boo? Ea a fost prezentată pentru prima dată publicului în spectacolul de realitate al concursului de frumusețe TLC Toddlers & Tiaras. În 2014, ea a apărut la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

5 fapte despre Honey Boo Boo

  1. Here Comes Honey Boo Boo este un serial de televiziune american de realitate.
  2. Spectacolul a fost difuzat pe TLC cu familia concurentului concursului de frumusețe pentru copii Alana "Honey Boo Boo" Thompson.
  3. Spectacolul se învârte în jurul Alanei „Honey Boo Boo” Thompson și a aventurilor familiei sale în orașul McIntyre, Georgia.
  4. Pe lângă Alana, care avea șase ani când a fost filmat primul sezon.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Honey Boo Boo Instagram

Este activă pe platformele de socializare. Contul ei de Instagram este gestionat de mama ei. Rozul este culoarea preferată a lui Honey Boo Boo.

Vizualizați această postare pe Instagram

Sunt atât de încântat că mi-ați comandat cămașa de ediție limitată #NOTTODAYBOOBOO! Magazinul este închis mulțumesc!

O postare distribuită de 𝓐𝓵𝓪𝓷𝓪 𝓣𝓱𝓸𝓶𝓹𝓼𝓸𝓷 ✰ (@honeybooboo) pe 16 mai 2020 la 5:58 PDT

Citește și: Jeremiah Harris (Vesel) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte