Alexia Barroso (Fiica lui Matt Damon) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Alexia Barroso este o renumită copilă americană. Este recunoscută ca fiica lui Matt Damon. Este un actor, producător și scenarist american. A primit diverse premii și nominalizări, inclusiv un Oscar și două premii Globul de Aur. Pe lângă aceasta, Alexia nu este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, tatăl, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Alexia Barroso.

Alexia Barroso Age

Câți ani are Alexia Barroso? S-a născut în 1999. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Alexia Barroso Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Alexia Barroso? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Familia Alexia Barroso

Numele tatălui Alexiei Barroso este Matt Damon, iar mama este Luciana Bozán Barroso. Numele ei biologic de mamă nu este cunoscut. Are patru frați. În 2018, Damon a cumpărat un penthouse de lux în cartierul Brooklyn Heights din New York pentru 16,5 milioane de dolari. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Natalie Biden (Nepoata lui Joe Biden) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Alexia Barroso Wiki

Alexia BarrosoWiki / Bio
Nume realAlexia Barroso
PoreclăAlexia
Faimos caFiica lui Matt Damon
Vârstă22 de ani
Zi de nastere1999
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2,2 milioane USD (USD)

Iubitul Alexia Barroso

Cine este iubitul Alexiei Barroso? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Citește și: Harper Spade (David Spade Daughter) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoarea netă a Alexiei Barroso

Cât costă valoarea netă a Alexiei Barroso? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,2 milioane de dolari (USD).

Alexia Barroso Fapte

  1. Tatăl Alexiei Barroso și-a întâlnit soția argentiniană, Luciana Bozán Barroso, în timp ce filma Stuck on You în Miami în aprilie 2003.
  2. S-au logodit în septembrie 2005.
  3. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie civilă privată la Manhattan Marriage Bureau la 9 decembrie 2005.
  4. Au patru fiice: fiica vitregă Alexia Barroso (născută în 1998) din căsătoria anterioară a lui Barroso, pe care Damon o consideră propria fiică și trei fiice biologice născute în iunie 2006, august 2008 și octombrie 2010.
  5. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Julie Rose Clapton (Fiica lui Eric Clapton) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Fapte