Megan Bowen (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Megan Bowen este o YouTuber și actriță americană. Ea a susținut calitatea de stelar ca Chonunmigooksaram. Este cunoscută mai ales pentru serialul său TV Date in Paradise, un spectacol de întâlniri în orb din Coreea de Sud. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Megan Bowen Înălțime, greutate și măsurători

Câți ani are Megan Bowen? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Megan Bowen? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Megan Bowen Age

Câți ani are Megan Bowen? Ziua ei de naștere cade pe 16 mai 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Illinois, Statele Unite.

Familia Megan Bowen

Numele tatălui și al mamei lui Megan Bowen nu sunt cunoscute. Are și frați. Este cea mai mare dintre cei 7 copii din familia ei, care include 4 fete și 3 băieți. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Wiki Megan Bowen

Megan BowenWiki / Bio
Nume realMegan Bowen
PoreclăMegan
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă31 de ani
Zi de nastere16 mai 1989
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Megan Bowen

Cine este iubitul lui Megan Bowen? Statutul ei de relație este angajat. Este logodită cu un tip al cărui nume nu este cunoscut. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Megan-Bowen-facts-starsgab

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Megan Bowen Net Worth

Cât costă Megan Bowen? Canalul YouTube este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Megan Bowen Fapte

  1. YouTuber american și Megan Bowen din Coreea de Sud, actriță cunoscută sub numele de Chonunmigooksaram.
  2. Ea apare, de asemenea, în segmentul „Coreea reală a lui Megan” la KBS World TV.
  3. Are și frați.
  4. Este cunoscută mai ales pentru serialul ei de televiziune pe internet Date in Paradise, un spectacol de întâlniri în orb din Coreea de Sud.
  5. Are milioane de abonați sub canalul ei de YouTube.

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte