Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Iubită, Fapte

Se pare că Hank Siemers poate fi adevăratul iubit al Melaniei. Șef de securitate la Trump Tower, unde Melania preferă să trăiască mai degrabă decât Casa Albă. Este un iubit despre Melania. Zvonurile au început să circule în 2017 că prima doamnă Melania Trump a avut o aventură de lungă durată cu Henry „Hank” Siemers, șeful securității de la Tiffany’s din Trump Tower. Reglați biografia și explorați mai multe despre Hank Siemers.

Relația Hank Siemers și Melania Trump

Din 2017 s-a zvonit că Melania Trump are o relație cu un tip pe nume Hank Siemers. Dar acest lucru nu este confirmat niciodată de prima doamnă Melania. Mai mult, Byrne a fost primul care a denunțat un șir de tweets care o acuză pe Melania de această afacere. Unul dintre tweet-urile lui Byrne scria: „Bună @realDonaldTrump! Cu toții ne întrebăm dacă soția ta @MelaniaTrump are o aventură cu șeful de securitate Tiffanys sau nu? Un altul spune: „Dar iată: Word este, de mulți ani încoace, Melania are o aventură cu șeful de securitate de la Tiffany’s în holul Turnului Trump”. Cu toate acestea, aceste afirmații s-au dovedit a fi false, iar reprezentanții pentru Melania au negat, de asemenea, zvonurile.

Cine este Hank Siemers?

Cine este Hank Siemers? Titlul oficial al Siemers este vicepreședintele Global Retail Security al Tiffany & Co., deci el nu este doar cel care păzește ușile mari. Și, se pare, aceasta a fost o promovare oarecum recentă care a avut loc la scurt timp după alegerile lui Trump. Este licențiat în științe penale de la Universitatea St. John’s. Hank nu numai că a fost promovat în funcția de vicepreședinte, dar a ocupat și roluri de conducere la Barnes & Noble, Pergament Home Centers și Caldor în cei 27 de ani de prevenire a pierderilor.

Înălțime și greutate Hank Siemers

Cât de înaltă este Hank Siemers? El se află la o înălțime de 5 ft 7 inaltime. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Măsurătorile corpului său sunt de 43-32-38 țoli.

Hank Siemers Age

Câți ani are Hank Siemers? Trey s-a născut în 1995 și trăiește în prezent în Kingsland, Georgia. Are 25 de ani. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Citește și: Gordon Farr (Soțul lui Hilary Farr) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Hank SiemersWiki / Bio
Nume realHank Siemers
PoreclăScul
Faimos caSe zvonește că ar fi în relație

cu Melania Trump

Vârstă25 de ani
Zi de nastere1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-32-38 țoli.
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaFrancesca
Copii(3) Crystal și Trey
Soția / soțiaDivorţat
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Valoarea netă a lui Hank Siemers

Care este valoarea netă a lui Hank Siemers? Hank Job este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Citește și: Shannon Abloh (soția Virgil Abloh) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hank Siemers Prietena și soția

Cine este iubita lui Hank Siemers? Este un bărbat căsătorit. A legat nodul în 1995 și locuiește în prezent în Kingsland, Georgia, împreună cu prietena sa, Francesca, și cu fiica lor mică. Mai mult, el a binecuvântat și cu doi copii, Crystal și Trey.

Fapte Hank Siemers

  1. Wiki și Bio: Hank Siemers este un bărbat căsătorit. S-a căsătorit pe 16 noiembrie 2010, conform profilurilor sale de pe Facebook.
  2. Hank Siemers are doi copii, Crystal și Trey.
  3. Trey s-a născut în 1995 și locuiește în prezent în Kingsland, Georgia alături de prietena sa, Francesca, și de fiica lor tânără.
  4. Pe 23 august 2019, Trey i-a urat tatălui său la mulți ani pe Facebook, subtitrând o captură de ecran a tatălui său pe FaceTime, „Nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat aici, dar cel mult la mulți ani. mare om viu. Te iubesc. „
  5. Este foarte activ pe platformele de socializare.

Citește și: Victoria DiGiorgio (Soțul John Gotti) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found