Jack Doherty (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Cine este Jack Doherty? Este un YouTuber american și o personalitate socială. El a susținut calitatea de vedetă pentru canalul său auto-intitulat pe care l-a creat în 2016. El și-a găsit faima online prin cascadoriile sale fizice, care includ fotografii, trucuri și cascadorii cu trambulină. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, prietena, cariera și multe alte fapte despre el.

Jack Doherty Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jack Doherty? El se află la o înălțime de 5 ft 1 în sau altfel 1,54 m sau 154 cm. El cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Jack Doherty Age

Câți ani are Jack Doherty? Ziua lui de naștere cade pe 8 octombrie 2003. În prezent, are 16 ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Jack DohertyWiki / Bio
Nume realJack Doherty
PoreclăJack
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă16 ani
Zi de nastere8 octombrie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,54 m)
Greutateaproximativ 45 kg (99 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 33-27-35 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
FrateMichael
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Jack Doherty

Cine este iubita lui Jack Doherty? A fost în relație cu colega vedetă a rețelelor sociale Samantha Frank. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Jack Doherty Carieră YouTube

Și-a lansat canalul YouTube în 15 iulie 2016. Într-un interval de timp a adunat peste 3 milioane de abonați sub canalul său YouTube. Mai mult decât atât, biografia canalului său YouTube citește: „Doar un copil care iubește YouTube :), încărc duminică, miercuri și vineri!”

Valoarea netă a lui Jack Doherty

Care este valoarea netă a lui Jack Doherty? La vârsta de 7 ani și-a lansat cariera. Sub canalul său de YouTube a depășit peste milioane de adepți. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jack Doherty

  1. Wiki și Bio: Numele mamei și tatălui său nu sunt cunoscute. Mai mult, tatăl său a văzut pe canalul său făcând flip-uri de sticlă.
  2. Are și frați.
  3. Are un frate pe nume Michael, care a apărut și în videoclipurile sale.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. El este foarte activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.

Citește și: Celestia Vega (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte