Emma Sophocleous (fosta soție Joe Swash) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Emma Sophocleous este o celebritate faimoasă americană. Este mai bine cunoscută ca fosta soție a lui Joe Swash. Este prezentator și actor englez, cel mai bine cunoscut pentru rolul său de Mickey Miller în telenovela BBC One EastEnders și diverse roluri de prezentare cu ITV2. A câștigat cea de-a opta serie din Sunt o celebritate ... Scoate-mă de aici! în 2008 și a douăsprezecea serie de dansuri pe gheață în 2020. Pe lângă aceasta, Emma Sophocleous nu este activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emma Sophocleous Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emma Sophocleous? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 54 kg sau 118 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Emma Sophocleous Age

Câți ani are Emma Sophocleous? S-a născut în 1985. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Emma Sophocleous Wiki

Emma SophocleousWiki / Bio
Nume realEmma Sophocleous
PoreclăEmma
Faimos caFosta soție a lui Joe Swash
Vârstă35 de ani
Zi de nastere1985
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 54 Kg (118 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiFiul: Harry
Soț / SoțieDivorțat

Fosta soție a lui Joe Swash

IubituleSingur
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Emma Sophocleous

Cine este soțul Emma Sophocleous? A fost căsătorită cu Joe Swash. Cuplul a început să se întâlnească în 2005. La 16 iunie 2007, logodnica lui Swash, Emma Sophocleous, a născut primul lor copil, un băiat pe nume Harry. La 19 ianuarie 2008, s-a anunțat că cuplul s-a separat. La 3 noiembrie 2009, Swash a fost declarat falit de Înalta Curte din Londra, după ce nu a plătit o factură fiscală de 20.000 de lire sterline. Agentul lui Swash, Becca Barr, a spus că este o confuzie, iar actorul nu se află în dificultate financiară.

Citește și: Kari Karte (Soția Sammy Hagar) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Fapte

Emma Sophocleous Net Worth

Cât costă valoarea netă a Emma Sophocleous? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Emma Sophocleous Fapte

  1. Fostul soț al Emma Sophocleous, Swash a început să se întâlnească cu Stacey Solomon în ianuarie 2016, după ce s-a întâlnit cu I'm a Celebrity cu câțiva ani în urmă.
  2. În 2019, cei doi au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, alăturându-se familiei fiului lui Swash și al celor doi fii ai lui Solomon.
  3. În mai 2019, Solomon a născut împreună primul lor copil, un băiat pe nume Rex.
  4. Mai mult, Emma Sophocleous nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Lisalla Muntenegru (soția CJ Wilson) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found