David Goggins (Runner) Wiki, Bio, Vârstă, Soție, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

David Goggins este un cunoscut alergător american de ultramaraton, ciclist la distanță, triatletă, vorbitor motivațional și autor. În vârstă de șase ani, Goggins lucra cu familia la patinoarul tatălui său, Skateland. Memoriile sale de auto-ajutorare, Can’t Hurt Me, au fost lansate în 2018. Este pensionar al Marinei SUA pensionat și fost membru al Partidului de Control Aerian Tactic al Forțelor Aeriene din Statele Unite care a slujit în războiul din Irak. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, iubita, valoarea netă, cariera lui David Goggins și multe altele despre el!

David Goggins Înălțime și greutate

Cât de înalt este David Goggins? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,92 m sau 192 cm. Cântărește în jur de 75 Kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

David Goggins Bio, vârstă și familie

Câți ani are David Goggins? Goggins s-a născut la 17 februarie 1975, din Trunnis și Jackie Goggins. Are 45 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. În 1981, Goggins a locuit în Williamsville, New York, împreună cu părinții și fratele său, Trunnis Jr. În ceea ce privește educația, a absolvit școala Army Ranger cu distincția de a obține „Omul de onoare de top”, în 2004.

Soția lui David Goggins

Cine este soția lui David Goggins? El este logodit cu Jennifer Kish, a postat o fotografie cu picioarele logodnicului ei pe Instagram pe 22 septembrie, care sunt cu siguranță demne de un avertisment de conținut.

Citește și: Denis Gurianov (Extrem de hochei pe gheață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Fapte

David GogginsWiki / Bio
Nume realDavid Goggins
PoreclăDavid
Faimos caUltramaraton, ultra

ciclist la distanță, triatletă,

vorbitor motivațional și autor

Vârstă45 de ani
Zi de nastere17 februarie 1975
Locul naşteriiBuffalo, New York, S.U.A.
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,92 m (6 ft 2 in)
Greutateaproximativ 75 Kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaJennifer Kish
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

David Goggins Net Worth

Care este valoarea netă a lui David Goggins? A obținut poziția a doua în Campionatul Mondial Ultraman 2006. A lansat cărți numite Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds. Valoarea netă a lui David Goggins este estimată la 3 milioane de dolari.

Citește și: Tristan Thompson (Baschet jucător) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soție, Copii, Valoare netă, Date

Cariera lui David Goggins

David Goggins a solicitat inițial să adere la Pararescua Forțelor Aeriene ale Statelor Unite. Apoi a continuat să servească ca membru al Partidului pentru Controlul Aerului Tactic al Forțelor Aeriene din Statele Unite. În 2004, Goggins a absolvit școala Army Ranger cu distincția de a obține „Omul de onoare de top”.

David Goggins Fapte

  1. David Goggins fusese diagnosticat cu trăsătură de celulă seceră și a fost sfătuit să rămână acasă o săptămână.
  2. Memoriile sale de auto-ajutorare, Can’t Hurt Me, au fost lansate în 2018.
  3. În 2012, David și-a asumat provocarea de a bate recordul mondial pentru cele mai multe trageri făcute în 24 de ore.
  4. David a folosit un bar complet diferit în lunile de antrenament dinaintea acestui eveniment.
  5. În ciuda faptului că nu a depășit recordul, Goggins a reușit să strângă peste 20.000 de dolari pentru caritatea sa aleasă.

Citește și: Iman Shumpert (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fiică, Date