Jordan Beckham (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Cine este Jordan Beckham? Ea este o vedetă americană de Instagram și o personalitate socială. Ea a depășit peste 370.000 de adepți pe contul său JordanBeckham_ Instagram. Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă a lui Jordan Beckham și multe altele despre ea!

Jordan Beckham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jordan Beckham? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși aluni și are părul negru.

Jordan Beckham Age

Câți ani are Jordan Beckham? Ziua ei de naștere cade pe 19 aprilie 2004. În prezent, are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Jacksonville, FL.

Jordan BeckhamWiki / Bio
Nume realJordan Beckham
PoreclăIordania
Faimos caInstagram Star, Social Media Star
Vârstă16 ani
Zi de nastere19 aprilie 2004
Locul naşteriiJacksonville, FL
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleGarrison Hatley
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul lui Jordan Beckham

Cine este iubitul lui Jordan Beckham? Este în relație cu Garrison Hatley. Este foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este cunoscută în domeniul public.

Cariera și valoarea netă a lui Jordan Beckham

Care este valoarea netă a lui Jordan Beckham? Ea a postat sincronizări ale buzelor cu melodii ale unor artiști populari precum MadeinTYO și Future. A postat videoclipuri de sincronizare a buzelor pe melodii populare de rap, pop și R&B pe contul ei de Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Jordan Beckham

  1. Wiki și Bio: Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public.
  2. Are și frați. Are un frate pe nume Cole.
  3. Este gimnastă.
  4. Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  5. Albul este culoarea ei preferată.

Citește și: Clara Felicia Lindblom (Instagram Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Fapte