Cameron Diaz (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Soț, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Cameron Diaz este o cunoscută și celebră actriță și model american din San Diego, California, Statele Unite. Este și o fostă scriitoare. De fapt, această doamnă este un antreprenor de succes care conduce și își gestionează propria afacere. A crescut și a apreciat pentru rolurile sale comice. Pe de altă parte, este perfectă și în roluri emoționale și serioase. De fapt, ea a devenit cea mai bine plătită actriță din SUA din industria de la Hollywood. Debutează în filmele de la Hollywood cu primul ei film „Masca”. În 1988, Cameron și-a început cariera ca model. Ea a semnat un contract cu Elite Model Management Company.

Cameron Diaz Măsurători de vârstă, înălțime, greutate și corp

  • Începând cu 2020, vârsta Cameron Diaz are 47 de ani.
  • Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 9 cm înălțime.
  • Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs.
  • Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci.
  • Diaz este cunoscută pentru silueta ei bine întreținută.
  • Poartă o cană de sutien de 32 C.
  • Poartă o pantofă mărită de 5 SUA.
  • Are ochi negri și are culoarea părului maro închis.

Cameron Diaz Wiki / Bio

Wiki
Nume realCameron Michelle Diaz
Nume / Nume de scenăCami
Data de naștere30 august 1972
Vârstă47 de ani (începând cu 2020)
ProfesieActriță, model și

Femeie de afaceri

Renumit pentruRolurile ei de comedie în

Filme de la Hollywood

Locul nașterii / orașul natalSan Diego, California,

Statele Unite

Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Reședința curentăLos Angeles, California,

Statele Unite

Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieDescendență albă caucaziană
Semn zodiacalFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimeÎn centimetri - 174 cm

În metri- 1,74 m

În metri inci- 5'9 "

GreutateÎn kilograme- 58 kg

În lire sterline- 128 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

34-26-35 inch
Talie26 inci
Măsura șoldului35 inci
Marimea sutienului32 B
Mărimea pantofului5 (Marea Britanie)
Mărimea rochiei4 (SUA)
Corp lucratCurvy, Slim & Fit
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro inchis
TatuajeN / A
Familie
PărinţiTată: Emilio Diaz

Mama: Billie

FratiiFrate: Michael Diaz (bătrân)

Sora: Chimene (bătrân)

Relații
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioareNecunoscut
IubituleBenji Madden
Soț / SoțieBenji Madden
Copii / CopilFiică: Raddix Madden
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăȘcoala elementară Los Cerritos din San Diego
Universitate colegiuPlaja lunga

Înalt Politehnic

Școală din California, SUA

Favorite
Actor favoritLeonardo DiCaprio
Actrita preferataCharlize Theron
Destinația preferată de vacanțăMalaezia
Mâncare favorităBucătărie continentală
Culoare preferataalb
Hobby-uriCumpărături și călătorii
Sursa de venit
Valoarea netă140 milioane dolari SUA (începând cu 2020)
Sponsori / Reclame $2,067.75 – $3,446.25
Contacte online
Link-uri de socializareInstagram

Cameron Diaz Soț și soț

  • În ceea ce privește Cameron Diaz Spouse & Affairs, este căsătorită cu „Benji Madden”.
  • Benji este cu 7 ani mai tânără decât ea.
  • Amândoi se îndrăgostesc unul de celălalt în prima întâlnire.
  • S-a căsătorit cu muzicianul Benji la casa ei din Beverly Hills, California, la 5 ianuarie 2015, într-o ceremonie evreiască.
  • Cuplul a trăit o viață de căsătorie fericită.
  • De fapt, cuplul este binecuvântat și cu fiica numită „Raddix Madden” după cei 4 ani de căsătorie.
  • Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea are o relație cu popularul actor american numit „Justin Timberlake”.
  • Justin este și un cântăreț bun.

Cameron Diaz Bio, familie și educație

  • Cameron Diaz s-a născut la 30 august 1972 în San Diego, California, Statele Unite.
  • Numele tatălui său este Emilio Diaz, iar numele mamei este Billie.
  • Are frați în familia ei.
  • Are un nume de frate mai mare, Michael Diaz și un nume de soră mai mare, Chimene.
  • Conform educației sale, ea este bine educată.

Lista filmelor și seriilor TV Cameron Diaz

Filmografie / Filme

  • Cina cea de Taină (1995).
  • Ea este cea (1996).
  • Head Above Water (1996).
  • O viață mai puțin obișnuită (1997).
  • Fear and Loathing in Las Vegas (1998).
  • Fiind John Malkovich (1999).
  • Lucruri pe care le poți spune doar uitându-te la ea (2000).
  • Vanilla Sky (2001).
  • Circul invizibil (2001).
  • Gangs of New York (2002).
  • Charlie’s Angels: Full Throttle (2003).
  • În pantofii ei (2005).
  • My Sister’s Keeper (2009).
  • Annie (2014).
  • Si multe altele…

Televiziune

  • Saturday Night Live (1998-2014)
  • Trippin (2005).
  • Shrek the Halls (2007).
  • Sesame Street (2009).
  • Scared Shrekless (2010).
  • Bad Teacher (2014)

Citește și: Sophie Turner (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Soț, Valoare netă, Fapte

Cameron Diaz Carieră

  • Conform Cameron Diaz Career, ea lucrează în atât de multe filme populare de la Hollywood, cum ar fi The Last Supper, Head Above Water, Fear and Loathing in Las Vegas, Things You Can Tell Just by Regarding Her, Charlie's Angels: Full Throttle, My Sister's Keeper, Annie și multe altele.
  • A apărut și în atât de multe seriale de televiziune, în 2020.
  • A devenit parte a emisiunii „Saturday Night Live” din 1998 până în 2014.
  • Lucrează în atâtea spectacole precum Trippin, Shrek the Halls, Sesame Street, Scared Shrekless și Bad Teacher. H
  • De fapt, personajul ei a apărut în jocul video numit „Îngerii lui Charlie”.

Valoarea netă a lui Cameron Diaz

  • Începând cu 2020, valoarea netă a Cameron Diaz este estimată la aproximativ 140 de milioane de dolari SUA.
  • Sursa ei principală de venit este cariera de actorie.
  • De asemenea, câștigă de la sponsorii și agenții de publicitate.

Fapte despre Cameron Diaz

  • Diaz a jucat în drama epică a lui Martin Scorsese Gangs of New York, ambientată la mijlocul secolului al XIX-lea în Five Points.
  • Diaz a primit daune calomnioase substanțiale din acțiunea în judecată a American Media Incorporated.
  • În 2010, Forbes l-a clasat pe Diaz drept cea mai bogată celebritate feminină, clasându-se pe locul 60 printre cele mai bogate 100.
  • Diaz a fost inclusă printre cele mai performante femei animatoare ale revistei CEOWorld.
  • În 2008, tatăl lui Diaz a murit de cancer la ficat.
  • S-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden la casa ei din Beverly Hills, California, la 5 ianuarie 2015, într-o ceremonie evreiască.
  • Diaz l-a aprobat public pe Al Gore în timpul alegerilor prezidențiale din 2000.

Citește și: Davie504 (chitarist) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Prietena, Afaceri, Valoare netă, Fapte