Duaa Karim (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Duaa Karim este o cunoscută actriță de televiziune și influențator pe rețelele sociale. Ea a susținut că va fi interpretată de rolul lui Little Aks pe BBC Three’s Man Like Mobeen. A fost desemnată Cel mai bun debutant de către asociația Asian Media Awards, în anul 2018. Acordați-vă biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre ea!

Duaa Karim Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Duaa Karim? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Duaa Karim Age

Câți ani are Duaa Karim? Ziua ei de naștere cade pe 14 februarie 2002. Are 19 ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mama ei a susținut foarte mult cariera de actorie. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Duaa Karim Wikipedia

Duaa KarimWiki / Bio
Nume realDuaa Karim
PoreclăDuaa
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere14 februarie 2002
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiVărsător
NaţionalitateEngleză
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Iubitul Duaa Karim

Cine este iubitul lui Duaa Karim? Actrița fierbinte și superba Duaa Karim este singură de acum și, în același timp, este, de asemenea, foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Duaa Karim Career & Net Worth

Care este valoarea netă este Duaa Karim? La o vârstă fragedă, Duaa Karim și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD).

Duaa Karim Fapte

  1. Duaa Karim’s este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. A fost nominalizată la Premiul RTS Midlands pentru cea mai bună actriță.
  3. Mama ei a încurajat-o să audieze pentru Man Like Mobeen.
  4. Îi place să urmărească Netflix în timpul liber.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.