Funny Mike (Comedian) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Funny Mike? Este un comedian american celebru, YouTuber și rapper. Este cunoscut și sub numele de Young 22 și 22 Savage. El își conduce canalul numit, FunnyMike, care prezintă o serie de conținut de comedie, inclusiv farse și provocări. El a acumulat peste 5 milioane de abonați sub canalul ei. Numele său real este MacArthur Johnson. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, înălțimea, greutatea, vârsta, prietena, valoarea netă, cariera și multe altele despre el!

Amuzant Mike Height & Weight

Cât de înalt este Funny Mike? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochi căprui închis și are părul negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Amuzant Mike Age

Câți ani are Funny Mike? Ziua lui de naștere cade pe 8 octombrie 1996. În prezent, are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Baton Rouge, LA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Amuzant MikeWiki / Bio
Nume realMacArthur Johnson
PoreclăAmuzant Mike
Faimos caComediant, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere8 octombrie 1996
Locul naşteriiBaton Rouge, LA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in
Greutateaproximativ 58 kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaJaliyah Monet
Copii(2) Londyn
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubita Mike amuzantă

Cine este iubita lui Funny Mike? El a avut o relație cu Jaliyah Monet, cu care a condus canalul comun The MJ Family. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu o fiică pe nume Londyn în februarie 2019. Au întâmpinat un fiu în iulie 2020.

Amuzant Mike Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Funny Mike? El a postat mai multe melodii pe SoundCloud-ul său, inclusiv popularul track „Jumpin”. El a fost cunoscut de mai multe nume diferite de pe web, inclusiv Mighty Mike când era comediant și girlhefunny pe Instagram și YouTube. El a confundat rețeaua prin crearea alter ego-ului lui Savage 22, întrucât pur și simplu renunță la numele de scenă al rapperului 21 Savage. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane USD (USD).

Fapte despre Funny Mike

  1. Wiki și Bio: Este din Baton Rouge, Louisiana.
  2. Informațiile despre tată și mamă nu sunt cunoscute în domeniul public.
  3. El a fost cunoscut de mai multe nume diferite de pe web, inclusiv Mighty Mike când era comediant și girlhefunny pe Instagram și YouTube.
  4. El are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  5. Albul este culoarea lui preferată.

Citește și: Taylor Tomlinson (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă: 21 de date despre ea