Tammy Bradshaw (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Tammy Bradshaw este cunoscută ca jumătate mai bună a jucătorului NFL Terry Bradshaw. Tammy Bradshaw s-a căsătorit cu Terry Bradshaw în iulie 2014. Tammy și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor. Ea este un model american, precum și un filantrop. Este renumită pentru că este implicată și în diferite organizații. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă a lui Tammy Bradshaw și multe altele despre ea.

Tammy Bradshaw Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Tammy Bradshaw? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei nu sunt cunoscute. Are o pereche de ochi maro închis și are culoarea părului blond. Este și o ciudată de fitness. Îi place să facă yoga, drumeții și cardio. Poartă un pantof de mărimea 6 UK.

Tammy Bradshaw Age

Câți ani are Tammy Bradshaw? Ziua ei de naștere cade pe 5 octombrie 1961. În prezent, are 61 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Statele Unite.

Tammy Bradshaw Wiki / Bio

Wiki / Bio
Numele nașteriiTammy Bradshaw
Născut5 octombrie 1961
Vârstă61 de ani (începând cu 2020)
OcupaţieFost model, filantrop
Cunoscut pentruMai bine jumătate din jucătorul NFL Terry Bradshaw
Locul naşteriiS.U.A.
Naţionalitateamerican
GenFemeie
Etniealb
Semn zodiacalzodia Gemeni
ÎnălţimeÎn picioare - 5'7 "
Măsurători ale corpului

Necunoscut
Marimea sutienuluiNecunoscut
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

Starea civilăCăsătorit
IubituleNici unul
Soț / SoțieTerry Bradshaw (jucător NFL)
Copii2 (Rachel și Erin)
EducaţieAbsolvent
Hobby-uriYoga, drumeții și cardio
Valoarea netăAproximativ 15 milioane USD (începând cu 2020)
Link-uri de socializareFacebook, Twitter, Instagram (Inactiv)

Citește și: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Date

Soțul Tammy Bradshaw

Cine este soțul lui Tammy Bradshaw? Începând cu 2020, Tammy Bradshaw este căsătorită și cu jucătorul NFL Terry Bradshaw. Tammy Bradshaw este a patra soție a jucătorului NFL Terry Bradshaw. Din 1999, Tammy și Terry Bradshaw au o relație. Au avut o relație de 15 ani înainte de a se căsători pe 8 iulie 2014. Deși sunt căsătoriți de cinci ani încoace, nu au copii împreună. Dar Tammy Bradshaw are două fiice vitrege pe nume Rachel Bradshaw și Erin Bradshaw. Sunt copiii lui Terry Bradshaw împreună cu soția sa anterioară Charla Hopkins. Tammy Bradshaw a fost căsătorită anterior cu David Luttrull în 1983, dar s-au despărțit în 1998. Soțul lui Tammy, Terry Bradshaw, a fost căsătorit și cu trei soții, Melissa Babish, patinatorul de gheață JoJo Starbuck și avocata familiei Charla Hopkins. Dar a patra oară pare să fie farmecul jucătorului NFL. Terry Bradshaw și soția sa Tammy Bradshaw pot fi văzuți mergând împreună la diferite evenimente. Perechea căsătorită apare și la diferite emisiuni de televiziune împreună. Terry și Tammy trebuie să ducă o viață de căsătorie fericită. Tammy Bradshaw și-a câștigat faima în cea mai mare parte după căsătoria ei cu jucătorul NFL Terry Bradshaw. Deși a ajuns la faimă ca soție de celebritate, pare să nu-i placă să-și pună viața privată în centrul atenției.

Tammy Bradshaw Bio, Family & Early Life

Unde s-a născut Tammy Bradshaw? S-a născut la 5 octombrie 1961 sub numele de Tameria Alice, Tammy Bradshaw este de etnie albă și originară din America, chiar dacă locul de naștere nu a fost dezvăluit. Tammy a ales să se țină departe de locul public și, ca urmare, nu pot fi găsite informații despre trecutul ei, inclusiv perioada copilăriei.

Soțul ei, Terry, originar din Sparta, Tennessee, a frecventat Universitatea Louisiana Tech din Ruston, unde și-a început cariera de fotbal la facultate. Conform educației sale, Terry a fost elevul liceului Woodlawn, unde a condus echipa școlii sale la jocul din campionatul AAA din liceu din 1965. La patru ani după cariera sa universitară, a fost introdus în sala de renume a sportului din Louisiana.

Tammy Bradshaw Carieră

Cronologia carierei Tammy Bradshaw: Shas a făcut câteva donații notabile cu soțul ei, care acum este un sportiv pensionar. Prin inițiativa lui Chris Long Waterboys, a făcut donații pentru susținerea vieții în comunitățile afectate de secetă din Africa. Împreună cu soțul ei, Bradshaw a finanțat construcția de puțuri și chiar a făcut donații pentru marele premiu AQHA Lucas Oil World Championship Show 2018. Prin intermediul Terry Bradshaw Quarter Horses, situat în Thackerville, Oklahoma, cuplul își arată dedicarea față de creșterea și creșterea campionilor de cai Halter.

Tammy Bradshaw Careing Mother

Tammy Bradshaw nu are niciun copil al ei, dar a fost o dulce mamă vitregă pentru cele două fiice ale soțului ei, Rachel și Erin. Cele două tinere au succes în diferitele lor cariere și case. În timp ce Rachel era căsătorită cu Rob Bironas, un jucător de la NFL care a murit în urma unui accident de mașină, Erin s-a căsătorit cu co-expozantul AQHA, Scott Weiss, pe 6 mai 2017.

Valoarea netă a lui Tammy Bradshaw

Care este valoarea netă a lui Tammy Bradshaw? Începând cu 2020, valoarea netă a lui Tammy Bradshaw este estimată la aproximativ 15 milioane de dolari. Se mai spune că a lucrat și și-a generat bogăție ca model pentru unele mărci și organizații mici. Soțul lui Tammy Bradshaw avea o mulțime de case, iar unele dintre ele au fost puse în vânzare. Casa din Florida a lui Terry a fost scoasă la vânzare recent în 2019, pentru 1,6 milioane de dolari. Ranchul său de 9,95 milioane de dolari a fost, de asemenea, pus în vânzare în 2017. Terry Bradshaw este, de asemenea, specializat în creșterea și reproducerea cailor de campion mondial Halter.

Fapte despre Tammy Bradshaw

 1. Este un iubitor de animale de companie avid și deține și animale de companie în casa ei.
 2. Viața personală a lui Terry nu a fost la fel de reușită ca cariera sa profesională până când nu și-a întâlnit acum soția, Tammy Bradshaw.
 3. Tammy însăși a avut propria experiență „nu atât de bună” în căsătorie, fiind căsătorită cu primul ei soț, David Luttrull, în 1983. Din păcate, ei s-au separat la scurt timp, invocând diferențe ireconciliabile.
 4. Potrivit rapoartelor, Tammy a început să se întâlnească cu Terry în 1999 și s-au susținut reciproc ca cuplu timp de 15 ani înainte de a lega nodul.
 5. S-a născut sub numele de Tameria Alice. A adoptat versiunea scurtă a numelui Tameria mai târziu în viață, iar numele ei de familie Bradshaw este cel al soțului ei Terry Bradshaw.
 6. S-a întâlnit cu soțul Terry Bradshaw într-o emisiune la un an după ce divorțase de fostul ei soț David Lutrall.
 7. Ea a fost un quarterback faimos și el a decis să încerce să se stabilească cu cineva din statu quo-ul său.
 8. Prima sa soție Melissa Babish a fost o regină de concurs, fiind odată Miss Teenage America.
 9. A doua sa soție, Jojo Starbucks, era patinatoare și olimpică, în timp ce Charlotte Hopkins, a treia soție, era un avocat bine cunoscut.
 10. Terry Bradshaw a spus într-un interviu că Tammy era diferită de toate soțiile sale anterioare prin faptul că era privată și era cea mai bună prietenă a sa.
 11. De asemenea, a avut grijă de copiii lui Terry din cealaltă căsătorie a acestuia. Rachael este cântăreață, în timp ce Erin este agent imobiliar. Ea a fost o figură mamă pentru cele două fete și se pare că au plasat-o și ea în poziția mamei lor, deoarece acestea pot fi adesea văzute împreună.
 12. A petrecut mult timp lucrând la o mulțime de organizații.
 13. Unele dintre organizațiile pentru care a lucrat este strângerea de fonduri Opioid Solution și No Kid Hungry Charity.
 14. Mai mult, nu există informații detaliate despre cariera ei. Vorbind despre cariera soțului ei, el este jucător de fotbal pentru NFL.
 15. De asemenea, el servește și ca analist sportiv TV și co-gazdă a Fox NFL Sunday.
 16. Nu este activă pe site-urile de socializare precum Instagram și Twitter, Facebook.

Citește și: Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found