Avaryana Rose (Cheerleader) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Date

Avaryana Rose este o vedetă și o majoretă americană din social media. Ea împărtășește în mod regulat fotografii și povești din viața ei ca majoretă Top Gun. Ea a strâns peste 360.000 de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Avaryana Rose Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Avaryana Rose? Ea se află la o înălțime de 5 ft 0 înălțime sau 1,55 m sau 155 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 30-25-38 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 28 C.

Avaryana Rose Age

Câți ani are Avaryana Rose? Ziua ei de naștere cade pe 9 mai 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Miami, FL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are trei frați mai mari, Adam, Aidan și Ashtan. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Laci Kay Somers (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Avaryana Rose Wikipedia

Avaryana RoseWiki / Bio
Nume realAvaryana Rose
PoreclăAvaryana
Faimos caMajoretă,

Social Media Star

Vârstă15 ani
Zi de nastere9 mai 2005
Locul naşteriiMiami, FL
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 0 in (1,55 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 30-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului28 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Avaryana Rose Boyfriend

Cine este iubitul Avaryana Rose? Fierbinte și superba vedetă Instagram Avaryana nu este legată romantic de nimeni și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Giovanny (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Sexualitate, Fapte

Avaryana Rose Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Avaryana Rose? La o vârstă fragedă, Avaryana Rose și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Avaryana Rose Fapte

  1. Avaryana Rose are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid. Prima ei postare pe Instagram a fost pe 30 august 2014 și a fost o fotografie a câinelui ei de companie Ranger.

Citește și: Tiffany Alvares (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte