Ana Lorde (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Ana Lorde, o tânără fată din SUA, se descurcă bine în lumea dansului, precum și în social media. Este cel mai bine cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple. De asemenea, a lucrat cu Playboy Maxim & FHM. Tânăra postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul său excepțional de modelare, Ana Lorde impresionează lumea cu imaginile sale amuzante și creative pe Instagram și alte platforme de socializare. Are peste 3,8 milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ana Lorde Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ana Lorde? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Ana Lorde? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 CC.

Ana Lorde Age

Câți ani are Ana Lorde? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are vreo 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jason Mendez (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Ana Lorde Wiki

Ana LordeWiki / Bio
Nume realAna Lorde
PoreclăAna
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Ana Lorde

Cine este iubitul Anei Lorde? Este singură și nu a fost legată în mod romantic de nimeni în aceste momente. Este foarte concentrată asupra carierei sale de model.

Citește și: Narins Beauty (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Ana Lorde Net Worth

Care este valoarea netă a Anei Lorde? Modelarea este principala sa sursă de venit. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Ana Lorde Fapte

  1. Sophie Mudd are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 3,8 milioane de adepți pe Instagram.
  4. Ea a postat o primă poză pe contul ei de Instagram din Los Angeles în noiembrie 2013.
  5. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  7. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  8. La o vârstă fragedă, Ana Lorde a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Citește și: Anna Zak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found